Reflux kussen kopen voor optimale ondersteuning

Gaat de voeding van je kindje er bijna even gemakkelijk uit als erin? Dan heeft hij of zij waarschijnlijk last van reflux. Het Snoozzz anti-reflux kussen voor jouw baby zorgt met een helling van 15 graden voor een optimale ondersteuning, die bovendien goed is voor de spijsvertering en ademhaling. 

 

Vaarwel reflux-nacht, hallo relax-nacht! 

29.50

anti reflux kussen
Reflux kussen kopen voor optimale ondersteuning

29.50

Gemaakt in Europa, OEKO-TEX 100 gecertificeerd

Gemakkelijk afneembare en wasbare hoes

Geschikt voor ledikant van 60cm breed

Voor 23.59 uur besteld, binnen 2 dagen verstuurd

Geadviseerd door artsen

Het gebruik van een anti-reflux kussen wordt geadviseerd door artsen. Het zorgt er namelijk voor dat je kindje minder last heeft van de reflux en van spugen. Reflux kan ervoor zorgen dat de ademhaling belemmerd raakt, door het teruglopen van voeding in de luchtpijp. Bovendien raakt de slokdarm naar verloop van tijd geïrriteerd. Het anti-reflux kussen, ook wel hellend kussen genoemd, brengt ook verlichting bij verkoudheid, infecties van de luchtwegen of oorontsteking.

Snoozzz geadviseerd door artsen 1
snoozzz lekker slapen

Een hellingskussen voor een betere slaaphouding

Het eten kruipt niet waar het niet gaan kan. Een liggende houding zorgt ervoor dat de maaginhoud van je kindje gemakkelijker terugstroomt naar de slokdarm. Het is belangrijk dat er tijdens het slapen niets dwars zit en dat je baby vrij kan ademen. Een natuurlijke helling in de rug maakt een groot verschil. Een vloeibaar goedje als maagzuur kan namelijk niet omhoog klimmen. Het hellend kussen voor jouw baby zorgt voor een natuurlijke helling in bed en dit vermindert de terugstroom van maaginhoud naar de slokdarm. Jouw kindje blij, wij blij.

Hygiënisch en comfortabel

Het reflux kussen voor jouw baby is gemaakt van de beste kwaliteit koudschuim. Het ventileert perfect en geeft de juiste ondersteuning aan jouw kindje. Dit is belangrijk voor een goede ontwikkeling van de wervelkolom.

De zachte, luchtdoorlatende hoes van het hellingskussen voor jouw baby heeft een speciale en veilige behandeling ondergaan, wat de groei van huisstofmijt, bacteriën en schimmels tegengaat. Ongelukje in bed? Geen probleem. De hoes is wasbaar op 60 graden.

Snoozzz reflux kussen label
Snoozzz anti reflux kussen

Vaarwel reflux-nacht, hallo relax-nacht!

Een Snoozzz reflux kussen kopen? Dat biedt verlichting voor het hele gezin. Het hellend kussen is gemakkelijk te plaatsen op of onder het hoofdeinde van het matras. De perfecte oplossing voor het naar beneden glijden of omrollen, is de combinatie met de Snoozzz Slaapwikkel. Deze zorgt ervoor dat jouw kindje veilig en geborgen op de plek blijft liggen. Is jouw kindje een zijslaper en wil je om deze reden een zijslaapkussen voor jouw baby kopen? Gebruik het reflux kussen in combinatie met de Slaapwikkel om jouw baby veilig en comfortabel op de zij te laten slapen.