Voedingskussen Snoozzz small

Voedingskussens Small

Een compact stevig voedingskussen wat goede ondersteuning geeft en je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Het ideale knuffelmaatje, ook wanneer je niet zwanger bent. Gevuld met polyfiber, een wollige vulling die ook wordt gebruikt in hoofdkussens.

Handig formaat voedingskussen small

Ben je op zoek naar een kleiner ondersteunend voedingskussen? Dan is het voedingskussen Small precies iets voor jou! Het geeft steun tijdens de zwangerschap, het voeden en op ieder moment wanneer je wat extra ondersteuning nodig hebt.

Stijlvol relaxen

Een voedingskussen die perfect bij je nieuwe bank past, hoe leuk is dat! Met onze unieke voedingskussenhoes stoffen vind je altijd wel een design passend bij jouw interieur. Zodat jij stijlvol kan relaxen.

Zwangerschapskussen

Het Snoozzz voedingskussen is tevens een zwangerschapskussen, het is een ideaal slaapmaatje. Het Snoozzz voedingskussen small geeft ook in de laatste maanden van de zwangerschap die heerlijke ondersteuning aan je buik.

Trainen van de nekspieren en buikspieren

Leg je baby regelmatig op de buik. Onderzoek heeft bewezen dat buikslapen bij baby's goed is voor de ontwikkeling. Nog een goede reden om het Snoozzz voedingskussen Small te kopen.

Stevig en ondersteunend

Gevuld met mooie kwaliteit Microfiber. Je weet wel, die vulling die ook in een goede kwaliteit hoofdkussens zit, maar dan met nog meer vulling. Hierdoor blijft het voedingskussen stevig en geeft het jou die fijne ondersteuning.