Over ons

De geboorte van Snoozzz

Na de geboorte van onze zoon Ralph was het gedaan met de nachtrust van zowel Ralph als onze nachtrust als ouders van Ralph. De slapeloze nachten waren een feit…. Ralph was een vrolijke, bewegelijke baby… ook in bed. Zo kwam het regelmatig voor dat Ralph klem zat met zijn armen of benen tussen de spijlen van het bedje, of dat hij met zijn hoofd aan het voeteneinde lag. Dan huilde hij en legden wij hem weer goed. Ook als hij niet huilde ging ik regelmatig kijken of alles wel goed was met Ralph.

De vraag naar een Snoozzz slaapwikkel

De onzekerheid, de angst dat er iets verschrikkelijks kon gebeuren groeide. Op advies van het consultatiebureau hebben we diverse inbakerdoeken gebruikt, maar dat was niets voor Ralph. Hij was daar veel te vrolijk en bewegelijk voor en wilde niet beperkt worden. Het gebruik van een inbakerdoek was ook gevaarlijk omdat Ralph al heel snel naar zijn buik kon rollen.

Snoozzz slaapwikkel in de praktijk

Uiteindelijk hebben we zelf een wikkel gemaakt om Ralph veilig op de rug te laten slapen waarin hij zijn armen en benen vrij kon bewegen: De eerste Slaapwikkel… Wat een uitvinding! Ralph kreeg de geborgenheid die hij nodig had, zonder enige beperkingen in zijn bewegingsvrijheid. De welverdiende nachtrust voor Ralph… en voor ons was een feit! Heerlijk om te kunnen genieten van een vrolijke uitgeslapen baby, die lange tijd met veel plezier in zijn unieke slaapwikkel heeft geslapen.

over ralph

Babyproduct van het jaar

Omdat we uit onze omgeving veel positieve reacties kregen op onze uitvinding “de Slaapwikkel”, besloten we ons idee te toetsen op ’s werelds grootste babyvakbeurs ‘Kind und Jugend’ in Keulen. We werden laaiend enthousiast ontvangen. Ons idee viel zelfs zo in de smaak dat het genomineerd werd voor ‘beste babyproduct van het jaar’, nog voor het in productie was.

Fulltime voor Snoozzz

Het was alleen nog maar een idee! We besloten de sprong in het diepe te wagen en onze banen op te zeggen, het avontuur tegemoet. En iedere dag nog werken we als familiebedrijf met veel passie en plezier aan onze producten.

innovation award 1

Inmiddels wordt de Snoozzz slaapwikkel wereldwijd verkocht en met het grootste plezier gebruikt. Sinds 2015 slapen meer dan 400.000 babies over de hele wereld in een Snoozzz slaapwikkel, van Europa tot Azië. Ook is onze slaapwikkel in de Verenigde Staten en Canada verkrijgbaar, onder de naam Reste.

A helping hand for mum!

De slaapwikkel heeft al heel veel baby’s en ouders geholpen aan een betere slaap en meer vertrouwen. Daar worden wij blij van! Maar…wij staan niet stil. We hebben inmiddels meer mooie en veilige producten ontwikkeld die jullie het grootbrengen van je baby makkelijker maakt. Waardoor je nog meer kan genieten!

Zelf een Snoozzz product kopen?

Wil jij ook de veiligheid en het comfort van de Snoozzz producten voor jouw baby? Kijk op onze site. Er zit vast iets bij waar jij of je kindje blij van wordt!

Snoozzz family

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Heb je vragen over de Snoozzz producten, ons bedrijf of wil je jouw Snoozzz ervaring met ons delen? Laat het ons weten! We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal en willen graag onze kennis met je delen.

En wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste Snoozzz ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, volg ons op Instagram en wordt vrienden met ons op Facebook.

Jeanette Swinkels – Groot

jeanette quote