Spuugdoekjes

Snoozzz spuugdoekjes zijn zachte spuugdoekjes gemaakt van badstof. Het spuugdoekje is groot genoeg om over de schouder te leggen en is lekker zacht voor het tere babyhuidje. Het bedekt je kleding wanneer je kindje moet spugen en is een ideaal snoetenpoetsdoekje.

Het Snoozzz spuugdoekje is extra groot (52 x 20 cm) en kan in de wasmachine.

Op voorraad

Binnen 2 dagen gratis bezorgd

Extra groot

Wassen op 60 graden

100% katoen, Limited edition

sterren

Wat een topservice bij Snoozzz

Wat een topservice bij Snoozzz. Als cadeautje een kussen gekregen, heel erg blij mee. Al had mijn voorkeur een andere hoes. Even gebeld en er wordt meteen de hoes naar mijn voorkeur opgestuurd. En ik kreeg meteen een retourlabel opgestuurd voor de oude hoes. Echt topservice. Ze begrijpen het wel bij Snoozzz.

sterren

Heel tevreden

Heel tevreden.
Vlugge levering en alles correct.

sterren

Bestellen daar krijg je geen spijt van.

Bestellen daar krijg je geen spijt van.
Ons voedingskussen was er binnen 1 dag dus super snel. Alles zag er uit zoals het beschreven stond. De hoezen zijn prachtig en het voedingskussens is super licht en zacht maar erg stevig. Kortom het geld meer dan waard.

Spuugdoekje extra groot!

Met het Spuugdoekje van Snoozzz blijven jouw kleren mooi schoon. Het is extra groot en heeft een speciale ergonomische vorm waardoor je het makkelijk over de schouder legt en je gehele schouder bedekt. 

Spuugdoeke snoozzz mama
spuugdoekje snoozzz verhaal

Mooie kwaliteit

Het Snoozzz spuugdoekje is gemaakt van een mooie kwaliteit absorberend badstof van 100%katoen. Dit neemt het vocht goed op en is knoeien geen probleem

Goed te combineren met

spuugdoekje snoozzz
Spuugdoekjes
Selecteer opties