Speelkleed Baby

Het Snoozzz speelkleed voor je baby is extra groot, 150 x 100 cm. Het baby speelkleed heeft knisperende flapjes, bijtringen en een afneembare babyspiegel. Dit stimuleert de zintuigelijke ontwikkeling van je kindje.  Het speelkleed is heerlijk zacht en te gebruiken vanaf de geboorte. Ook is het speelkleed groot genoeg om samen op te spelen. Inclusief afsluitbare tas.
Afmeting: 150 x 100 cm

Op voorraad

Voor 23.59 uur besteld, binnen 2 dagen gratis verstuurd

Veilig betalen oa IDEAL, Klarna, Bancontact, etc.

Getest en gecertificeerd, 100% veilig

Wasbaar op 30 graden

Speelkleed groot voor je baby

Het Snoozzz speelkleed voor je baby is extra groot en zorgt voor veel speelplezier voor je baby, kindje en voor jullie samen. De speelmat is 150 cm lang en 100 cm breed is 4 cm dik en heeft verschillende speeltjes die de ontwikkeling van je baby stimuleren. Spelen, rollen, kruipen, ontdekken. Liggend spelen op de rug of op de buik, het kan allemaal op dit grote speelkleed met speeltjes.

Snoozzz speelkleed baby farm
Snoozzz Speelkleed babyspiegel

Speelkleed met speeltjes

Het  baby speelkleed is verkrijgbaar in twee thema’s; boerderij en Jungle en heeft verschillende speeltjes. Een afneembare babyspiegel, baby’s eerste spiegeltje die 100% veilig is voor je baby. Verschillende bijtringen en knisperflapjes die de motorische ontwikkeling van je kindje stimuleren. Je baby’s  kleine vingertjes grijpen graag naar de vrolijke figuren en ook het sabbelen aan de ringen is een favoriete bezigheid. Ook buikligging is geen probleem op deze vrolijke speelmat. Wil je nog meer uitdaging? Gebruik dan dit kussen voor extra stimulans van de nekspieren.

Speelkleed voor thuis en onderweg

Veilig spelen, liggen, kruipen op deze grote speelmat. Thuis, bij opa en oma of op vakantie… het kan allemaal met het Snoozzz Speelkleed. Heb je een vloer van beton, hout, pvc of tegels, de grote speelmat kan je overal neerleggen. Hij is gevuld met 4 cm fiber vulling, is lekker zacht op iedere ondergrond. Laat je kindje al op jonge leeftijd kennis maken met het leven op de boerderij of de dieren van de jungle met het Snoozzz speelkleed.

Snoozzz speelkleed bijringen
Snoozzz speelkleed baby groot

Speelmat van Premium kwaliteit

Gemaakt van uitsluitend veilige, premium materialen en speeltjes die de ontwikkeling van je baby stimuleren. Ongelukjes geen probleem! Het speekkleed kan op 30 graden in de wasmachine. De vulling is vast gestikt waardoor deze niet verschuift tijdens het wassen.  Het speelkleed is uitvoerig getest en gecertificeerd volgens de Europese speelgoed wetgeving EN-71 en OEKO-TEX 100.

Altijd je speelplekje bij de hand

Neem je Snoozzz speelkleed overal mee naartoe in de handige opbergtas van recyclebaar plastic. De tas heeft een handvat en is met een rits afsluitbaar.  Koffie drinken bij een vriendin, op bezoek bij opa en oma,  logeerpartijtjes of op vakantie….je hebt altijd je speelplekje bij de hand.

Snoozzz speelkleed opbergtas
Snoozzz speelkleed baby farm
Speelkleed Baby
Selecteer opties