Speelkleed Baby

Het Snoozzz speelkleed voor je baby is extra groot, 150 x 100 cm. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Het baby speelkleed heeft knisperende flapjes, bijtringen en een afneembare babyspiegel. Dit stimuleert de zintuigelijke ontwikkeling van je kindje.  Het speelkleed is heerlijk zacht en te gebruiken vanaf de geboorte. Ook is het speelkleed groot genoeg om samen op te spelen. Inclusief afsluitbare tas.
Afmeting: 150 x 100 cm

Op voorraad

Snoozzz speelkleed boerderij 2
Speelkleed Baby

Voor 23.59 uur besteld, binnen 2 dagen gratis verstuurd

Veilig betalen oa IDEAL, Klarna, Bancontact, etc.

Getest en gecertificeerd, 100% veilig

Wasbaar op 30 graden

Speelkleed voor je baby

Spelen zonder belemmeringen voor alle leeftijden. Geen vloer is te hard, dankzij de zachte vulling. Spelen, rollen, kruipen, ontdekken,  liggend op de rug of op de buik. Het kan allemaal op deze grote zachte speelmat met speeltjes.

Snoozzz speelkleed jungle baby
Speelkleed snoozzz samen spelen

Samen spelen

Het speelkleed is heerlijk zacht en groot, waardoor het een fijn plekje is om samen met je baby te knuffelen. Zelfs grotere kindjes vinden het speelkleed reuze interessant en spelen er graag op met hun broertje of zusje.

Stressvrij spelen

Gemaakt van uitsluitend veilige materialen en speeltjes die de ontwikkeling van je baby stimuleren. Een afneembare babyspiegel, ratelende ringen, een bijtring en knisperstofjes aan het speelkleed zorgen voor veel speelplezier ook wanneer je baby op de buik ligt. Ongelukjes geen probleem! Het speekkleed kan op 30 graden in de wasmachine. Uitvoerig getest en gecertificeerd volgens de Europese speelgoed wetgeving EN-71. 

Snoozzz baby speelkleed