Zwangerschapskussen hoes voor zwangerschapskussens

Koop hier je losse zwangerschapskussen hoes voor het Snoozzz zwangerschapskussen. Een extra hoes is altijd fijn wanneer je hoes in de was zit. Ook leuk om een keer te wisselen van zwangerschapskussen hoezen. Kies uit verschillende designs en stoffen, zoals katoen en zachte teddy.


Een extra zwangerschapskussen hoes

Je zwangerschapskussenhoes gaat gegarandeerd een keer vies worden. Je kunt deze dan in de was doen. Maar de kans is vrij groot dat je in die tussentijd je kind nog een keer wilt voeden. Het is dan erg fijn als je een extra zwangerschapskussen hoes hebt.

Ook is het altijd leuk om tijdens je zwangerschap af te wisselen van design. Kies je zwangerschapskussen hoes die passend is bij het seizoen.

Kies uit 34 verschillende zwangerschapskussenhoezen

Wil je een uniek design of liever een effen kleur? Een katoenen zwangerschapskussen hoes of juist een extra zachte teddy? Snoozzz heeft het grootste assortiment zwangerschapskussenhoezen.

Een gemakkelijk te verwisselen zwangerschapskussen hoes

De Snoozzz zwangerschapskussen hoes heeft een rits om de hoes gemakkelijk te verwijderen. De rits is mooi weggewerkt. Dat is niet alleen veilig, maar ziet er daardoor ook mooi uit.

Een zwangerschapskussen hoes is hetzelfde als een voedingskussenshoes.