Slaapwikkel

Jazeker, je flapt dan het tussenbeenstukje onder de matraswikkel. Vervolgens sluit je de wikkel om het rompje van je kindje, zoals aangegeven in de handleiding.

Het beste is om zo vroeg mogelijk te beginnen met de slaapwikkel. Dit geeft je kindje geborgenheid en zorgt voor een betere slaap. Beweegt je kindje veel, dan is de slaapwikkel een uitstekend slaap hulpmiddel. Let wel op, als je kindje al zelfstandig naar de buik kan rollen en terug, bestaat de kans dat je kindje de slaapwikkel niet meteen accepteert, het heeft immers al een eigen willetje. Wij adviseren dan om aan beiden zijden een opgerolde hydrofiele doek tussen je kindje en de slaapwikkel te plaatsen. Dit geeft je kindje extra ondersteuning.

De babywikkel wordt geleverd bij de slaapwikkel regular en de slaapwikkel travel. Past je kindje niet meer in de babywikkel, dan kan je op deze site een losse kinderwikkel kopen. Deze vervangt de babywikkel en is geschikt voor de leeftijd van 4 maanden tot 24 maanden.

Je kan de Slaapwikkel gebruiken vanaf de geboorte tot de leeftijd van 2 jaar. Kinderen van 9 maanden en ouder die nog in de slaapwikkel slapen zijn vaak al gewend om in de slaapwikkel te slapen. Met 9 maanden of ouder introduceer je de slaapwikkel niet meer als nieuw slaaphulpmiddel.

Jouw baby heeft 9 maanden veilig in je baarmoeder geleefd met een gevoel van geborgenheid. Na de geboorte van je kindje, ervaart het de wereld als erg groot. De Snoozzz Slaapwikkel geeft je kindje het geborgen en veilige gevoel, net als in de baarmoeder. Van ouders horen wij dat hun kindje in de Snoozzz Slaapwikkel beter slaapt en rustiger is.

Het verschil zit in de matraswikkel. Bij de Regular is de matraswikkel 180 cm lang bij de Travel is de matraswikkel 240 cm lang. De Regular pas om een matras voor de wieg en het ledikant.
De Travel past om een matras voor de wieg en het ledikant en een éénpersoonsbed. (vandaar de naam Travel; hij past ook om het matras van een hotelbed of op een ander groot éénpersoonsmatras bij bijv. opa en oma of de oppas).

De Slaapwikkel is gemaakt van 100% katoen en kan op 60 graden gewassen worden in de wasmachine. Wij adviseren om het klittenband van de matraswikkel en van de losse wikkel vast te klitten, zo voorkom je dat andere kledingstukken in de wasmachine aan het klittenband plakken. De Slaapwikkel mag ook in de droger.

Voedingskussens

Geen stress… Dit voedingskussen is binnenkort weer leverbaar. Vaak binnen 4 weken.

Jazeker, het Snoozzz voedingskussen is een heel fijn ondersteuningskussen wat je ook perfect kan gebruiken om je lichaam te ondersteunen, ook als je niet zwanger bent. Het wordt ook gebruikt in de zorg, bij ouderen, na een operatie of gewoon een fijn kunnen om mee te relaxen.

Jazeker, met de relaxhoes die je los kan kopen deze bsite, maak je heel gemakkelijk een knus babynestje van je voedingskussen. Zo kan je je voedingskussen nog langer gebruiken.
De relaxhoes is niet geschikt voor het voedingskussen Small.

Jazeker, het is zelfs heel prettig om met het Snoozzz voedingskussen te slapen (ook als je niet zwanger bent) Dankzij de geruisloze micoparelvulling vormt het kussen naar je lichaam en geeft het de ondersteuning daar waar je het nodig hebt.

Jazeker, de losse hoes kan je wassen in de wasmachine op 30 graden. Laat de hoes drogen aan de lucht, niet in de droger. Ook het voedingskussen zelf kan je wassen in de wasmachine op 30 graden. Gebruik hiervoor een waszak. Laat het voedingskussen drogen aan de lucht. Check voor het wassen zorgvuldig de rist en het voedingskussen, zodat je zeker weet dat er geen naadje los zit, geen gaatje in het voedingskussen zit en dat de rits 100% goed gesloten is, zodat er nergens vulling uit kan lekken. Was het binnen kussen niet te vaak. Je kan het ook even laten luchten.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de wasmachine en kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Direct na het vullen van de binnenhoes van het Snoozzz voedingskussen, wordt de buitenhoes om het voedingskussen gedaan en wordt het voedingskussen verpakt in de handige tas. Wanneer je deze tas openritst, is het mogelijk dat je een geur merkt die van de verschillende materialen afkomstig is. Als je het voedingskussen op een goed geventileerde plek legt of even in de zon, zal de geur in korte tijd verdwijnen.

De vulling van het voedingskussen is gemaakt van hele kleine eps microparels die gevuld zijn met lucht. De kans bestaat dat wanneer er druk op het voedingskussen komt er lucht verdwijnt uit deze kleine microparels. Dat is heel normaal en gebeurd bij alle voedingskussens die gevuld zijn met eps microparels. Daarom vullen wij onze voedingskussen extra vol, waardoor het voedingskussen in het begin wat hard aan kan voelen. Na gebruik heb je binnen 2 weken een heel fijn flexibel kussen.
Vind je dat je voedingskussen teveel volume mist, dan kan je het voedingskussen bijvullen met losse vulling die verkrijgbaar is op deze site.

Het voedingskussen is 185 cm lang, gemeten langs de gehele buitenzijde van het kussen. Het voedingskussen is gevuld met eps microparels. Dit zijn hele kleine lichtgewicht bolletjes die gevuld zijn met lucht. Ze vormen heel gemakkelijk naar het lichaam en maakt het kussen buigzaam en flexibel.
Het voedingskussen Small is 120 lang, gemeten langs de gehele buitenzijde van het kussen. Het is een kleiner compacter kussen wat gevuld is met microfiber. Dit is dezelfde vulling als in een sierkussen, maar dan met extra veel vulling. Dit voedingskussen is wat steviger.

Op de website verkopen we uitsluitend losse hoezen voor het voedingskussen van 185 cm lang. Wil je een extra los voor het voedingskussen Small, stuur dan een email naar info@snoozzz.com.

Bestelling proces

Bedankt voor je bestelling! Ons warehouse gaat voor jou aan de slag. We gaan je order pakken, inpakken en versturen. Meestal gebruiken we hiervoor de verzenddienst van GLS of DPD.
Wanner de vervoerder het pakket heeft opgehaald krijgt het een scan. Op dat moment ontvang jij een email met de tracking code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

We streven ernaar om binnen 2 werkdagen jouw bestelling te leveren.. Een enkele keer kan het iets langer duren. Ook de vervoerders hebben las van personeelstekort waardoor de chauffeurs lange routes moeten rijden. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat jouw pakketje wat langer onderweg is. Met de trackingcode kan je het pakket volgen. Is het pakket volgens de tracking code geleverd, maar heb jij niets ontvangen? Kijk dan even bij de buren of rondom het huis. Kan je het nog niet vinden? Stuur dan een email naar info@snoozzz.com met de vermelding van je ordernummer.