Slaapwikkel

Jazeker, je flapt dan het tussenbeenstukje onder de matraswikkel. Vervolgens sluit je de wikkel om het rompje van je kindje, zoals aangegeven in de handleiding.

Het beste is om zo vroeg mogelijk te beginnen met de slaapwikkel. Dit geeft je kindje geborgenheid en zorgt voor een betere slaap. Beweegt je kindje veel, dan is de slaapwikkel een uitstekend slaap hulpmiddel. Let wel op, als je kindje al zelfstandig naar de buik kan rollen en terug, bestaat de kans dat je kindje de slaapwikkel niet meteen accepteert, het heeft immers al een eigen willetje. Wij adviseren dan om aan beiden zijden een opgerolde hydrofiele doek tussen je kindje en de slaapwikkel te plaatsen. Dit geeft je kindje extra ondersteuning.

De babywikkel wordt geleverd bij de slaapwikkel regular en de slaapwikkel travel. Past je kindje niet meer in de babywikkel, dan kan je op deze site een losse kinderwikkel kopen. Deze vervangt de babywikkel en is geschikt voor de leeftijd van 4 maanden tot 24 maanden.

Je kan de Slaapwikkel gebruiken vanaf de geboorte tot de leeftijd van 2 jaar. Kinderen van 9 maanden en ouder die nog in de slaapwikkel slapen zijn vaak al gewend om in de slaapwikkel te slapen. Met 9 maanden of ouder introduceer je de slaapwikkel niet meer als nieuw slaaphulpmiddel.

Jouw baby heeft 9 maanden veilig in je baarmoeder geleefd met een gevoel van geborgenheid. Na de geboorte van je kindje, ervaart het de wereld als erg groot. De Snoozzz Slaapwikkel geeft je kindje het geborgen en veilige gevoel, net als in de baarmoeder. Van ouders horen wij dat hun kindje in de Snoozzz Slaapwikkel beter slaapt en rustiger is.

Het verschil zit in de matraswikkel. Bij de Regular is de matraswikkel 180 cm lang bij de Travel is de matraswikkel 240 cm lang. De Regular pas om een matras voor de wieg en het ledikant.
De Travel past om een matras voor de wieg en het ledikant en een éénpersoonsbed. (vandaar de naam Travel; hij past ook om het matras van een hotelbed of op een ander groot éénpersoonsmatras bij bijv. opa en oma of de oppas).

De Slaapwikkel is gemaakt van 100% katoen en kan op 60 graden gewassen worden in de wasmachine. Wij adviseren om het klittenband van de matraswikkel en van de losse wikkel vast te klitten, zo voorkom je dat andere kledingstukken in de wasmachine aan het klittenband plakken. De Slaapwikkel mag ook in de droger.

Voedingskussens

Geen stress… Dit voedingskussen is binnenkort weer leverbaar. Vaak binnen 4 weken.

Jazeker, het Snoozzz voedingskussen is een heel fijn ondersteuningskussen wat je ook perfect kan gebruiken om je lichaam te ondersteunen, ook als je niet zwanger bent. Het wordt ook gebruikt in de zorg, bij ouderen, na een operatie of gewoon een fijn kunnen om mee te relaxen.

Jazeker, met de relaxhoes die je los kan kopen deze bsite, maak je heel gemakkelijk een knus babynestje van je voedingskussen. Zo kan je je voedingskussen nog langer gebruiken.
De relaxhoes is niet geschikt voor het voedingskussen Small.

Jazeker, het is zelfs heel prettig om met het Snoozzz voedingskussen te slapen (ook als je niet zwanger bent) Dankzij de geruisloze micoparelvulling vormt het kussen naar je lichaam en geeft het de ondersteuning daar waar je het nodig hebt.

Jazeker, de losse hoes kan je wassen in de wasmachine op 30 graden. Laat de hoes drogen aan de lucht, niet in de droger. Ook het voedingskussen zelf kan je wassen in de wasmachine op 30 graden. Gebruik hiervoor een waszak. Laat het voedingskussen drogen aan de lucht. Check voor het wassen zorgvuldig de rist en het voedingskussen, zodat je zeker weet dat er geen naadje los zit, geen gaatje in het voedingskussen zit en dat de rits 100% goed gesloten is, zodat er nergens vulling uit kan lekken. Was het binnen kussen niet te vaak. Je kan het ook even laten luchten.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de wasmachine en kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Direct na het vullen van de binnenhoes van het Snoozzz voedingskussen, wordt de buitenhoes om het voedingskussen gedaan en wordt het voedingskussen verpakt in de handige tas. Wanneer je deze tas openritst, is het mogelijk dat je een geur merkt die van de verschillende materialen afkomstig is. Als je het voedingskussen op een goed geventileerde plek legt of even in de zon, zal de geur in korte tijd verdwijnen.

De vulling van het voedingskussen is gemaakt van hele kleine eps microparels die gevuld zijn met lucht. De kans bestaat dat wanneer er druk op het voedingskussen komt er lucht verdwijnt uit deze kleine microparels. Dat is heel normaal en gebeurd bij alle voedingskussens die gevuld zijn met eps microparels. Daarom vullen wij onze voedingskussen extra vol, waardoor het voedingskussen in het begin wat hard aan kan voelen. Na gebruik heb je binnen 2 weken een heel fijn flexibel kussen.
Vind je dat je voedingskussen teveel volume mist, dan kan je het voedingskussen bijvullen met losse vulling die verkrijgbaar is op deze site.

Het voedingskussen is 185 cm lang, gemeten langs de gehele buitenzijde van het kussen. Het voedingskussen is gevuld met eps microparels. Dit zijn hele kleine lichtgewicht bolletjes die gevuld zijn met lucht. Ze vormen heel gemakkelijk naar het lichaam en maakt het kussen buigzaam en flexibel.
Het voedingskussen Small is 120 lang, gemeten langs de gehele buitenzijde van het kussen. Het is een kleiner compacter kussen wat gevuld is met microfiber. Dit is dezelfde vulling als in een sierkussen, maar dan met extra veel vulling. Dit voedingskussen is wat steviger.

Op de website verkopen we uitsluitend losse hoezen voor het voedingskussen van 185 cm lang. Wil je een extra los voor het voedingskussen Small, stuur dan een email naar info@snoozzz.com.

Bestelling proces

Bedankt voor je bestelling! Ons warehouse gaat voor jou aan de slag. We gaan je order pakken, inpakken en versturen. Meestal gebruiken we hiervoor de verzenddienst van GLS of DPD.
Wanner de vervoerder het pakket heeft opgehaald krijgt het een scan. Op dat moment ontvang jij een email met de tracking code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

We streven ernaar om binnen 2 werkdagen jouw bestelling te leveren.. Een enkele keer kan het iets langer duren. Ook de vervoerders hebben las van personeelstekort waardoor de chauffeurs lange routes moeten rijden. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat jouw pakketje wat langer onderweg is. Met de trackingcode kan je het pakket volgen. Is het pakket volgens de tracking code geleverd, maar heb jij niets ontvangen? Kijk dan even bij de buren of rondom het huis. Kan je het nog niet vinden? Stuur dan een email naar info@snoozzz.com met de vermelding van je ordernummer.

Geen stress… Dit voedingskussen is binnenkort weer leverbaar. Vaak binnen 4 weken.

Om de Snoozzz slaapwikkel te gebruiken heb je een wiegmatras of een ledikantmatras nodig. (voor de Travel variant kan je ook een éénpersoonsmatras gebruiken).
Je wikkelt de matraswikkel om het matras en sluit deze aan de onderzijde van het matras met de klittenband. Zorg ervoor dat de pocket op de matraswikkel aan de bovenzijde van het matras zit en plaats hier de meegeleverde babywikkel in. De Slaapwikkel is nu klaar voor gebruik. Je legt je kindje op de pocket en sluit de flapjes van de babywikkel om het rompje van je kindje. Zorg ervoor dat er een vlakke hand tussen de wikkel en je kindje past. De Slaapwikkel geeft baby’s een geborgen gevoel en zorgt ervoor dat het kindje en de ouders beter slapen. Het past ook goed in het slaapritueel en is gemakkelijk in gebruik.

Je gebruikt het voedingskussen om mee te slapen tijdens de zwangerschap, als ondersteuning voor het geven van borstvoeding en flesvoeding, als relaxkussen, ter ondersteuning van buikligging en als babynestje. Het is een multifunctioneel kussen waar je heel lang plezier van hebt.

Leg het babynestje op een vlakke droge ondergrond. Leg je baby op de rug in het babynestje met de voetjes bij het smalle gedeelte.Het babynestje is bedoelt voor kleine dutjes en om te relaxen, blijf zelf altijd in de buurt van je baby, zodat je je baby in de gaten kan houden.

Wanneer je kindje last heeft van reflux stroomt de maaginhoud weer terug in de slokdarm doordat de afsluitspier nog niet goed werkt. Het beste is om je kindje op een helling te laten slapen. Gebruik in dit geval altijd de slaapwikkel om te voorkomen dat je kindje naar beneden kan glijden onder de dekens of scheef in het bedje terecht kan komen. De slaapwikkel zorg ervoor dat je kindje niet naar benden kan glijden.

Leg je kindje zonder inbakerdoek met de armpjes naast het lichaam in de slaapwikkel. Na enkele dagen laat je één arm vrij. Wissel dit af met de andere arm. Wanneer dit goed gaat, laat je beiden armen vrij. De babywikkel zit dan alleen nog om de romp van de baby.

Je baby kan tot ongeveer 8 maanden in het Snoozzz babynestje liggen. Dit is helemaal afhankelijk van de grootte van je baby en hoe bewegelijk je baby is. Je kan het babynestje ook na 8 maanden nog gebruiken als speelplekje of voor tummy training.

Je gebruikt het voedingskussen voor zijslapen. Dit is ook de beste slaaphouding als je zwanger bent. Ga op je zij in bed liggen met het voedingskussen aan de voorkant tegen je aan. Laat je hoofd rusten op het bovenste gedeelte. Leg het middenstuk tegen je zwangere buik en  klem de onderkant van het kussen tussen je benen. Wanneer je veel last hebt van je bekken en onderrug kan het ook fijn zijn om het voedingskussen van je buik onderdoor tot aan je onderrug te leggen, met je bovenste been op het voedingskussen.

Wanneer je kindje een scheef of afgeplat hoofdje heeft is het belangrijk om de afgeplatte kant van het hoofdje te ontlasten. Hiervoor slaapt je kindje het beste op de zij met de afgeplatte kant naar boven. In de slaapwikkel kan je je kindje veilig op de zij laten slapen. 

Jazeker, het Snoozzz voedingskussen is een heel fijn ondersteuningskussen wat je ook perfect kan gebruiken om je lichaam te ondersteunen, ook als je niet zwanger bent. Het wordt ook gebruikt in de zorg, bij ouderen, na een operatie of gewoon een fijn kunnen om mee te relaxen.

Bedankt voor je bestelling! Ons warehouse gaat voor jou aan de slag. We gaan je order pakken, inpakken en versturen. Meestal gebruiken we hiervoor de verzenddienst van GLS of DPD.
Wanner de vervoerder het pakket heeft opgehaald krijgt het een scan. Op dat moment ontvang jij een email met de tracking code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

De slaapwikkel is uitvoerig getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De slaapwikkel is veilig, zorg ervoor dat je de slaapwikkel gebruikt volgens de meegeleverde instructies. Wereldwijd slapen meer dan 100.000 kinderen in een Snoozzz slaapwikkel.

Het Snoozzz babynestje is een veilig babynestje. Bij het ontwerp van het Snoozzz babynestje hebben we de beste materialen uitgekozen. Een stevig ventilerend matrasje, stevig ventilerende randen gevuld met ademend fiber en een afneembare hoes van ademend stof, OEKO tex-100 gecertificeerd dat wil zeggen dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. We hebben met het ontwerp van het babynestje rekening gehouden met de veiligheidsvoorschriften van Stichting Wiegedood, er zitten geen koordjes, touwtjes of flapjes aan het Snoozzz babynestje.

Het Snoozzz babynestje heeft een stevig ventilerend matras en stevige ventilerende randen die luchtdoorlatend zijn. Hierdoor kan je je kindje veilig in het babynestje leggen. Slapen in een babynestje wordt niet geadviseerd door de professionals.

Direct na het vullen wordt het voedingskussen verpakt in de handige tas. Wanneer je deze tas openritst, is het mogelijk dat je een geur merkt die van de verschillende materialen afkomstig is. Als je het voedingskussen op een goed geventileerde plek legt of even in de zon, zal de geur in korte tijd verdwijnen.

De vulling van het voedingskussen is gemaakt van hele kleine eps microparels die gevuld zijn met lucht. De kans bestaat dat wanneer er druk op het voedingskussen komt er lucht verdwijnt uit deze kleine microparels. Dat is heel normaal en gebeurd bij alle voedingskussens die gevuld zijn met eps microparels. Vind je dat je voedingskussen teveel volume mist, dan kan je het voedingskussen bijvullen met losse vulling die verkrijgbaar is op deze site.

Jazeker, je flapt dan het tussenbeenstukje onder de matraswikkel. Vervolgens sluit je de wikkel om het rompje van je kindje, zoals aangegeven in de handleiding.

Jazeker, met de relaxhoes die je los kan kopen deze bsite, maak je heel gemakkelijk een knus babynestje van je voedingskussen. Zo kan je je voedingskussen nog langer gebruiken.
De relaxhoes is niet geschikt voor het voedingskussen Small.

Jazeker, het is zelfs heel prettig om met het Snoozzz voedingskussen te slapen (ook als je niet zwanger bent) Dankzij de geruisloze micoparelvulling vormt het kussen naar je lichaam en geeft het de ondersteuning daar waar je het nodig hebt.

Jazeker, de losse hoes kan je wassen in de wasmachine op 30 graden. Laat de hoes drogen aan de lucht, niet in de droger. Ook het voedingskussen zelf kan je wassen in de wasmachine op 30 graden. Gebruik hiervoor een waszak. Laat het voedingskussen drogen aan de lucht. Check voor het wassen zorgvuldig de rist en het voedingskussen, zodat je zeker weet dat er geen naadje los zit, geen gaatje in het voedingskussen zit en dat de rits 100% goed gesloten is, zodat er nergens vulling uit kan lekken. Was het binnen kussen niet te vaak. Je kan het ook even laten luchten.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de wasmachine en kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Dankzij de microparelvulling die perfect naar het lichaam vormt, is het Snoozzz voedingskussen heel geschikt om te gebruiken als babynestje. Hiervoor plaats je een relaxhoes, deze is los te verkrijgen, om het voedingskussen heen. Je creëert zo een knus babynestje voor je baby. Wanneer je kindje wat groter is kan je het babynestje omdraaien en heb je een plekje voor je kindje om al zittend de wereld te verkennen.

De Slaapwikkel kan je gebruiken om je kindje in te bakeren. Plaats beiden armen naast het rompje van je kindje en sluit de flappen van de babywikkel. Wanneer je kindje al in een inbakerdoek slaapt, kan je je kindje in de inbakerdoek in de slaapwikkel leggen.
Ook is de slaapwikkel een perfect hulpmiddel om het inbakeren af te bouwen, zie de onderstaande vraag.

De Slaapwikkel kan je prima gebruiken in combinatie met een slaapzak en ook in combinatie met een inbakerdoek. Je legt je kindje in de slaapwikkel of inbakerdoek op de pocket en sluit de babywikkel om het rompje van je kindje. Het tussenbeenstukje gebruik je niet, deze  flap je onder de matraswikkel.

Jazeker, het Snoozzz voedingskussen is ideaal om mee te slapen tijdens de zwangerschap. Zeker wanneer je last hebt van zwangerschapskwaaltjes zoals pijn aan je bekken, rug, benen en wanneer je buik in de weg ligt. Het Snoozzz voedingskussen vormt zich helemaal naar je lichaam en geeft de perfecte ondersteuning. Niet alleen tijdens het slapen maar ook overdag of ‘s avonds.

Jazeker! Daar is het babynestje juist heel handig voor. Voor de ontwikkeling van de buikspieren en nekspieren is het belangrijk om je kindje regelmatig op de buik te leggen. Dat kan in het babynestje. Leg je kindje op de buik in het babynestje met de armpjes op de rand. Blijf altijd bij je kindje wanneer je de buikligging gaat oefenen.

De hoes is afneembaar en kan je wassen op 30 graden in de wasmachine.

Zowel het voedingskussen als de buitenhoes kan je wassen in de wasmachine op 30 graden. Wij adviseren om voor het wassen goed te controleren of de rits goed dicht is en er geen lek in het kussen zit. Ook is het raadzaam om het kussen voor het wassen in een waszak te stoppen, omdat de korrels je wasmachine zouden kunnen beschadigen. Laat het kussen daarna aan de lucht drogen.

In de slaapwikkel kan je kindje niet meer naar de buik rollen wanneer je de meegeleverde instructies volgt. Wanneer je de slaapwikkel pas gebruikt wanneer je kindje al kan omrollen adviseren wij om twee rolletjes van hydrofiele doeken tussen de slaapwikkel en beiden zijden van je kindje te plaatsen voor extra steun.

Het beste is om zo vroeg mogelijk te beginnen met de slaapwikkel. Dit geeft je kindje geborgenheid en zorgt voor een betere slaap. Beweegt je kindje veel, dan is de slaapwikkel een uitstekend slaap hulpmiddel. Let wel op, als je kindje al zelfstandig naar de buik kan rollen en terug, bestaat de kans dat je kindje de slaapwikkel niet meteen accepteert, het heeft immers al een eigen willetje. Wij adviseren dan om aan beiden zijden een opgerolde hydrofiele doek tussen je kindje en de slaapwikkel te plaatsen. Dit geeft je kindje extra ondersteuning.

De babywikkel wordt geleverd bij de slaapwikkel regular en de slaapwikkel travel. Past je kindje niet meer in de babywikkel, dan kan je op deze site een losse kinderwikkel kopen. Deze vervangt de babywikkel en is geschikt voor de leeftijd van 4 maanden tot 24 maanden.

Direct na het vullen van de binnenhoes van het Snoozzz voedingskussen, wordt de buitenhoes om het voedingskussen gedaan en wordt het voedingskussen verpakt in de handige tas. Wanneer je deze tas openritst, is het mogelijk dat je een geur merkt die van de verschillende materialen afkomstig is. Als je het voedingskussen op een goed geventileerde plek legt of even in de zon, zal de geur in korte tijd verdwijnen.

De vulling van het voedingskussen is gemaakt van hele kleine eps microparels die gevuld zijn met lucht. De kans bestaat dat wanneer er druk op het voedingskussen komt er lucht verdwijnt uit deze kleine microparels. Dat is heel normaal en gebeurd bij alle voedingskussens die gevuld zijn met eps microparels. Daarom vullen wij onze voedingskussen extra vol, waardoor het voedingskussen in het begin wat hard aan kan voelen. Na gebruik heb je binnen 2 weken een heel fijn flexibel kussen.
Vind je dat je voedingskussen teveel volume mist, dan kan je het voedingskussen bijvullen met losse vulling die verkrijgbaar is op deze site.

Je kan de Slaapwikkel gebruiken vanaf de geboorte tot de leeftijd van 2 jaar. Kinderen van 9 maanden en ouder die nog in de slaapwikkel slapen zijn vaak al gewend om in de slaapwikkel te slapen. Met 9 maanden of ouder introduceer je de slaapwikkel niet meer als nieuw slaaphulpmiddel.

De Slaapwikkel is gemaakt van 100% katoen, het klittenband is polyester. De slaapwikkel is OEKO-Tex 100 gecertificeerd wat betekend dat er geen schadelijke stoffen in zitten. De materialen die wij gebruiken voor de slaapwikkel zijn van premium kwaliteit waardoor de slaapwikkel ook bij je eventuele volgende kindje kan gebruiken.

Het Snoozzz babynestje is gemaakt van veilige materialen speciaal geschikt voor baby’s. Een goed ventilerend matras van NASA schuim. Randen van polyester Fiber vulling met extra ventilerende eigenschappen. Een binnenhoes van polyester met katoen. Een buitenhoes in 3 verschillende varianten: zachte hydrofiel van 100% katoen, zachte teddy van polyester en een polyester hoes van extra ventilerend honingraad materiaal.

Het Snoozzz voedingskussen heeft een binnenhoes van katoen met vulling van eps microparels. De materialen van de buitenhoes verschilt per design. Hydrofiel is een katoenen stof, teddy en polyester zijn stoffen van polyester. Alle materialen zijn ademend, dit is belangrijk voor de ventilatie. Ook zijn alle materialen OEKO-Tex -100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen en geschikt voor baby’s.

Jouw baby heeft 9 maanden veilig in je baarmoeder geleefd met een gevoel van geborgenheid. Na de geboorte van je kindje, ervaart het de wereld als erg groot. De Snoozzz Slaapwikkel geeft je kindje het geborgen en veilige gevoel, net als in de baarmoeder. Van ouders horen wij dat hun kindje in de Snoozzz Slaapwikkel beter slaapt en rustiger is.

Je kan de slaapwikkel gebruiken tot de leeftijd van 24 maanden. Wij adviseren om je pasgeboren baby binnen 3 maanden in de slaapwikkel te laten slapen. Het geeft het geborgen gevoel net als in de baarmoeder en zorgt voor een betere slaap. Ook kan je hierdoor vervelende kwaaltjes voorkomen.

Het Snoozzz babynestje geeft je baby het geborgen gevoel net als in de baarmoeder. Het is een veilig plekje om je baby in te leggen om te relaxen of een klein dutje te doen. Voor een pasgeboren baby kan de wereld “erg groot” aanvoelen. Het Snoozzz babynestje helpt je baby met de overgang van de baarmoeder naar “de grote wereld”. En wanneer je kindje wat groter is kan je het gebruiken om buikligging te oefenen en stimuleren en om in te spelen.

De Slaapwikkel kan je altijd gebruiken, ook wanneer je kindje geen “probleem” heeft. De Slaapwikkel zorgt voor een betere slaap en geeft het geborgen gevoel net als in de baarmoeder. Wij adviseren om binnen 3 maanden na de geboorte de slaapwikkel te gebruiken, uiteraard kan je de slaapwikkel ook gebruiken wanneer je kindje bewegelijk begint te worden. De Slaapwikkel is een perfect hulmiddel bij de volgende baby problemen: Baby’s met reflux, baby’s met een scheef of afgeplat hoofdje, wanneer je baby naar de buik draait in bed, omrollen in bed of baby’s die heel bewegelijk zijn in bed, als je baby verkouden is,  het inbakeren afbouwen, baby die niet op de rug blijft liggen in bed, wanneer je baby misselijk is, overgang naar een groter bed, slapen op een boot, etc. De slaapwikkel zorgt ook voor een betere slaap van de ouders, het vermindert de onrust gevoelens omdat je weet dat je kindje veilig slaapt.

We streven ernaar om binnen 2 werkdagen jouw bestelling te leveren.. Een enkele keer kan het iets langer duren. Ook de vervoerders hebben las van personeelstekort waardoor de chauffeurs lange routes moeten rijden. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat jouw pakketje wat langer onderweg is. Met de trackingcode kan je het pakket volgen. Is het pakket volgens de tracking code geleverd, maar heb jij niets ontvangen? Kijk dan even bij de buren of rondom het huis. Kan je het nog niet vinden? Stuur dan een email naar info@snoozzz.com met de vermelding van je ordernummer.

Het Snoozzz babynestje is een knus nestje/ mandje van stof met opstaande randen waarin je je baby kan leggen. Het Snoozzz babynestje heeft een stevig ventilerend matras, en luchtdoorlatende opstaande randen die zacht aanvoelen. Dit maakt het Snoozzz babynestje uniek en extra veilig. Ook heeft het Snoozzz babynestje geen losse koordjes of flappen. Hierdoor kan je het babynestje altijd veilig gebruiken. De hoes van het Snoozzz babynestje is afneembaar en kan je wassen in de wasmachine op 30 graden.

De Snoozzz slaapwikkel is een veilig slaaphulpmiddel voor baby’s gemaakt van 100% katoen. In de Snoozzz slaapwikkel slaapt je kindje veilig op de rug of op de zij. Het bevordert een betere slaap en geeft een geborgen gevoel. De Snoozzz Slaapwikkel bestaat uit een matraswikkel en een babywikkel. Om de slaapwikkel te gebruiken heb je een matras nodig.

Het verschil zit in de matraswikkel. Bij de Regular is de matraswikkel 180 cm lang bij de Travel is de matraswikkel 240 cm lang. De Regular pas om een matras voor de wieg en het ledikant.
De Travel past om een matras voor de wieg en het ledikant en een éénpersoonsbed. (vandaar de naam Travel; hij past ook om het matras van een hotelbed of op een ander groot éénpersoonsmatras bij bijv. opa en oma of de oppas).

Het verschil zit in de lengte van de matraswikkel. De Regular past om een wiegmatras + ledikantmatras. De Travel past om een wiegmatras + ledikantmatras + éénpersoonsmatras, dit is handig wanneer je op vakantie gaat of wanneer je kindje gaat logeren.

Het voedingskussen is 185 cm lang, gemeten langs de gehele buitenzijde van het kussen. Het voedingskussen is gevuld met eps microparels. Dit zijn hele kleine lichtgewicht bolletjes die gevuld zijn met lucht. Ze vormen heel gemakkelijk naar het lichaam en maakt het kussen buigzaam en flexibel.
Het voedingskussen Small is 120 lang, gemeten langs de gehele buitenzijde van het kussen. Het is een kleiner compacter kussen wat gevuld is met microfiber. Dit is dezelfde vulling als in een sierkussen, maar dan met extra veel vulling. Dit voedingskussen is wat steviger.

Het ventilerende stevige matras, de meeste babynestjes hebben een zachte dunne bodem, niet echt een matras. De stevige randen die gevuld zijn met speciale luchtdoorlatende vulling, de meeste babynestjes gebruiken hiervoor een standaard vulling die minder goed ventileert. Het ontwerp, we gebruiken geen koordjes, touwtjes of flapjes waardoor er geen gevaarlijke situatie kunnen ontstaan met deze koordjes, touwtjes en flapjes. De afneembare en wasbare hoes, zowel van de rand als van het matras gedeelte.

Voor de Regular variant mag het matras maximaal 70 cm breed zijn. Voor de Travel variant mag het matras maximaal 90 cm breed zijn. De lengte van het matras maakt niet uit.

Vulling van hele fijne, geruisloze microparels. Hierdoor vormt het voedingskussen perfect naar het lichaam en is het een ideaal slaapmaatje. Ook is het licht in gewicht en heel flexibel.  Het binnen kussen kan je bijvullen indien nodig. Afneembare buitenhoes in veel verschillende designs en stofsoorten, van zachte teddy tot luchtig katoen. Zowel het voedingskussen als de losse voedingskussen hoes zijn wasbaar in de wasmachine. Alle materialen zijn OEKO-tex-100 gecertificeerd, dat wil zeggen dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen en veilig voor je baby. Ook ventileert het Snoozzz voedingskussen uitstekend, waardoor je geen last hebt van wamtestuwing. Het Snoozzz voedingskussen is 185 cm lang, een perfecte lengte om mee te slapen, voeden en te gebruiken als relaxkussen. Het voedingskussen heeft een u vorm en zit verpakt in een handige opbergtas.

De Slaapwikkel was je in de wasmachine op 60 graden. Ook kan je de slaapwikkel drogen in de droger op mixed programma. Zorg ervoor dat je het klittenband van de matraswikkel en de babywikkel sluit vóór het wassen en drogen, zodat er geen andere kledingstukken of pluisjes aan het klittenband blijven plakken.

De Slaapwikkel is gemaakt van 100% katoen en kan op 60 graden gewassen worden in de wasmachine. Wij adviseren om het klittenband van de matraswikkel en van de losse wikkel vast te klitten, zo voorkom je dat andere kledingstukken in de wasmachine aan het klittenband plakken. De Slaapwikkel mag ook in de droger.

Wanneer je op zoek bent naar een voedingskussen wat de beste ondersteuning biedt en zich helemaal naar het lichaam vormt is  het Snoozzz voedingskussen met microparel vulling de beste keuze. Het Snoozzz voedingskussen is ook ideaal om een babynestje van te maken.

De meest voorkomende vulling voor een voedingskussen zijn vulling van Microparels, piepschuimballetjes en polyester vezels. De beste vulling voor een voedingskussen is microparelvulling. Deze vulling is zo fijn als zand waardoor het de beste ondersteuning geeft, flexibel is en licht in gewicht. Ook is deze vulling geruisloos, wat heel fijn is als je ermee slaapt en wanneer je baby op het voedingskussen ligt. Vulling van piepschuimballetjes is goedkoper maar heeft als nadeel dat het snel volume mist en geluid maakt. Polyester vezel vulling is dezelfde vulling waar een sierkussen mee is gevuld. Het is een zachte vulling. Het nadeel is dat deze vulling minder ademt. Hierdoor kan je gaan zweten en kunnen de vezels aan elkaar gaan plakken waardoor het voedingskussen snel plat kan worden. Dan zijn er ook voedingskussens met vulling van natuurlijke materialen, zoals spelt. Het grote nadeel is dat deze vulling niet ademt waardoor het niet hygiënisch is.

De Slaapwikkel is OEKO-Tex 100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat deze vrij is van schadelijke stoffen en geschikt is voor baby’s. De materialen die wij gebruiken voor de slaapwikkel zijn van premium kwaliteit waardoor de slaapwikkel ook bij je eventuele volgende kindje kan worden gebruiken. De Slaapwikkel is recyclebaar, je kan het inleveren bij een textiel inzamelpunt.

Het Snoozzz voedingskussen wordt geproduceerd in Europa. De materialen zijn allen OEKO-Tex -100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen en geschikt voor baby’s. Alle materialen zijn recyclebaar. De hoezen kan je inleveren bij een textiel inzamelpunt. De vulling en de verpakking kan je inleveren bij een plastic inzamelpunt.

Op de website verkopen we uitsluitend losse hoezen voor het voedingskussen van 185 cm lang. Wil je een extra los voor het voedingskussen Small, stuur dan een email naar info@snoozzz.com.

Wij hebben verschillende losse hoezen voor het Snoozzz babynestje. In hydrofiel katoen, zachte teddy en een hoes met extra ventilerend honinggraadstructuur.  Wil je een losse hoes bestellen? stuur ons een email. Een extra hoes is altijd handig om eens af te wisselen of wanneer er een in de was zit.

Wij hebben meer dan 40 verschillende losse voedingskussen hoezen. In diverse stijlen, stoffen en designs. Kijk maar eens bij voedingskussenhoezen, er zit altijd wel iets bij voor jou. Een extra voedingskussenhoes is altijd handig om eens af te wisselen of wanneer er een in de was zit.

Doordat de babywikkel stevig om de romp van je kindje zit geeft dit een veilig geborgen gevoel aan je kindje, net als in de baarmoeder. Dit zorgt voor een betere slaap Ook kan je kindje niet meer het hele bed doorwoelen, waardoor je kindje veel minder onrust ervaart. Niet alleen je kindje maar ook de ouders slapen meer ontspannen en beter.