Swaddle stolpa

Hydrofiele doeken XL

Hydrofiele doeken zijn heerlijk voor je kleintje, vooral omdat ze zo veel voordelen bieden. Bij Snoozzz.com kun je lekker grote hydrofiele doeken kopen tegen een fijne prijs.

Wat zijn hydrofiele doeken XL eigenlijk?

Je kunt bij ons heerlijk grote hydrofiele doeken kopen voor je baby, maar wat zijn hydrofiele doeken eigenlijk en waar gebruik je hydrofiele doeken voor? Oorspronkelijk werden deze doeken gebruikt als luiers, voor de periode waarin we massaal gebruik gingen maken van wegwerpluiers. Er wordt zeker nog steeds gebruik gemaakt van hydrofiele doeken als wasbare luier, maar vaker worden hydrofiele doeken tegenwoordig gebruikt om de baby lekker in te wikkelen voor een hoog comfort. Hydrofiele doeken zijn van een fijn geweven soort katoen gemaakt dat ook wel bekend staat als het materiaal ‘muslin’. De term ‘hydrofiel’ betekent ‘wateraantrekkend’. Dit zegt alles over het enorme vermogen van deze doeken om vocht op te nemen.

Waarom hydrofiele doeken kopen voor je baby?

De hydrofiele doeken XL zijn optimaal ademend, heerlijk zacht en lekker licht. Je kunt deze doeken gebruiken als babydeken in het ledikant, maar je kunt de grote hydrofiele doeken ook gebruiken als droogdoek na het badje. Daarnaast vinden baby’s het ook gewoon heerlijk om in een grote hydrofiele doek te worden genesteld. Het geeft hen een gevoel van comfort, geborgenheid en veiligheid. Dit is natuurlijk heel belangrijk voor je kindje. Bij Snoozzz.com hebben we diverse soorten en kleuren hydrofiele doeken XL, in het lekker grote formaat van 120 x 120 centimeter. Hierdoor zijn ze ook prima te gebruiken als babydeken in het ledikant, als fijn dekentje in de box of gewoon om lekker op te spelen. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op!

Bestel direct onze zachte hydrofiele doeken XL

De hydrofiele doeken nemen maximaal vocht op, zijn goed ademend en zeer licht, waardoor ze gemakkelijk multifunctioneel gebruikt kunnen worden. Eigenlijk zijn de hydrofiele doeken XL gewoon onmisbaar! Natuurlijk kun je ze bij ons bestellen in diverse leuke designs, waardoor er altijd leuke varianten voor je bij zitten. De hydrofiele doeken XL zijn ideaal voor je eigen baby, maar vormen zeker ook een origineel cadeau voor iemand anders. Je kunt jouw favoriete hydrofiele doeken direct bestellen tegen een fijne prijs. Wil je eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.