Luiertas

De Snoozzz luiertas is stijlvol en functioneel. Al onze luiertassen  hebben een uitneembare organizer met een praktische indeling en veel opbergmogelijkheden, waaronder een thermovak, twee afsluitbare vakken, verschillende insteekvakken en een verschoningsmatje. Zelfs bijpassende strollers straps, een speciaal vakje voor je telefoon en een sleutelhanger ontbreken niet bij deze ruime luiertas.

Snoozzz luiertas zwart
Luiertas

Voor 23.59 uur besteld, binnen 2 dagen verstuurd.

2 jaar garantie

Uitneembare organizer

Mooie kwaliteit Leer look

Gemakkelijk schoon te maken

Maak van jouw lievelingstas een luiertas

De Snoozzz tas organizer maakt van iedere handtas een luiertas. Ben jij verknocht aan jouw mooie designertas of lievelingstas en zou je deze dolgraag als luiertas willen gebruiken? Dat kan! Met deze praktische tas organizer.

snoozzz luiertas cognac stijlvol
Snoozzz luiertas inpakken

Alles bij de hand

Het inpakken van je luiertas was nog nooit zo gemakkelijk! De Snoozzz tas  organizer heeft heel veel opbergvakken en zelfs een thermovak om warme en koude vloeistoffen op temperatuur te houden. Kruimels, knoeien... geen probleem! De organizer is gemakkelijk schoon te maken en plaats je heel gemakkelijk weer terug in jouw eigen tas.

Stijlvol op pad

Ben jij die stijlvolle vrouw die graag stijlvol op pad gaat? Dan is deze tas organizer echt iets voor jou. In enkel seconden tover je jouw favoriete tas om tot een stijlvolle luiertas. Heel praktisch en hygiënisch.

snoozzz luiertas vrouw
Snoozzz luiertas zwart leer look

De beste kwaliteit

Gemaakt van de beste materialen en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.
Snoozzz staat voor kwaliteit en daarom krijg je twee jaar garantie op de Snoozzz tas organizer. Dat is mooi meegenomen, want na de babytijd gebruik je de tas organizer in je handtas of laptoptas als praktische organizer.