Voedingskussenhoes voor voedingskussens

Koop hier je losse voedingskussenhoes voor het Snoozzz voedingskussen. Een extra hoes is altijd fijn wanneer je hoes in de was zit. Ook leuk om een keer te wisselen van voedingskussenhoezen. Kies uit verschillende designs en stoffen, zoals katoen en zachte teddy.


Een extra voedingskussenhoes

Heel handig wanneer je voedingskussen in de was zit of wanneer je een keer wilt afwisselen van design. Kies je voedingskussenhoes passend bij het seizoen: een warme teddy in de winter of een katoen hydrofiel in de zomer.

Kies uit 34 verschillende voedingskussenhoezen

Wil je een uniek design of liever een effen kleur? Een katoenen voedingskussenhoes of juist een voedingskussenhoes van extra zachte teddy? Snoozzz heeft het grootste assortiment voedingskussenhoezen.

Gemakkelijk te verwisselen voedingskussenhoes

De Snoozzz voedingskussenhoes heeft een rits om de hoes gemakkelijk te verwijderen. De rits is mooi weggewerkt. Dat is niet alleen veilig, maar ziet er ook mooi uit.

Kwaliteit en zorgzaamheid

Alle Snoozzz voedingskussenhoezen zijn Oeko-tex 100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze veilig zijn voor je kindje en er geen schadelijke stoffen in verwerkt zitten. Ze worden geproduceerd in Europa en één voor één zorgvuldig met de hand verpakt door lieve medewerkers die jou en je kindje het beste wensen.

Een voedingskussenhoes is hetzelfde als een zwangerschapskussen hoes.