Slaapwikkel voor je baby

In de Snoozzz slaapwikkel slaapt je baby veilig op de rug of op de zij. Het geeft je kindje de geborgenheid net als in de baarmoeder en zorgt ervoor dat je baby beter slaapt. De slaapwikkel is eenvoudig te gebruiken en past om ieder matras.
Leeftijd: pasgeboren tot 24 maanden*.

*De bijgeleverde wikkel is geschikt voor pasgeboren baby’s tot 6 maanden. Een grotere wikkel voor kindjes van 6 tot 24 maanden is los verkrijgbaar.

Op voorraad

Gemaakt van 100% katoen 

Wasbaar in de wasmachine

Makkelijk te bevestigen aan het matras 

Te gebruiken vanaf de geboorte tot 24 maanden

Voor 21:59 uur besteld, is binnen 2 dagen gratis thuisbezorgd

Eindelijk slapen!

Wat ben ik blij dat ik deze heb aangeschaft. Als baby lag mijn dochter ingebakerd, ze sliep als een roosje. Vanaf het moment dat ze begon met draaien en zitten werd ze steeds wakker en had moeite met inslapen. Ze is veel rustiger in de Slaapwikkel. Slaapt rustig in en door 's nachts. Ze is nu 10 maanden oud maar ik had gewild dat ik dit veel eerder had geweten :).

Ramona

Perfecte oplossing

Als je kindje een onrustige slaper is is deze slaapwikkel ideaal. Je kindje blijft rustig liggen en gaat niet draaien dus slaapt daardoor veel beter. En wij ook!

Evelien

Superblij met deze aankoop!

Ik zocht al een hele lange tijd naar een oplossing voor mijn dochtertje die op haar buikje draaide tijdens het slapen maar nog niet terug geraakt.
Doordat ik hierin niet gerust was zocht ik naar iets dat er voor zorgde dat ze tijdens haar slaap niet kon omdraaien.
Haar tussen rolletjes leggen hielp helemaal niet want hier kroop ze gewoon over.
De Slaapwikkel is tot nu toe het enigste dat helpt!
Ze kan zowel op de rug als op haar zij slapen. Superblij met deze aankoop!

Marie Lauren

Veilig slapen… lekker slapen

De komst van een baby wakkert bij de meeste ouders onrustgevoelens aan. Ligt je kindje wel warm en comfortabel? Kan hij niet onder het beddengoed wegglijden? Is hij op zijn buik gerold en kan hij misschien niet meer terug? Met de slaapwikkel weet je zeker dat je kindje ‘s ochtends nog op dezelfde manier in bed ligt, als waar je hem ’s avonds hebt neergelegd. En dat slaapt een stuk prettiger….niet alleen voor je baby, maar ook voor jezelf.

Snoozzz slaapwikkel baby slapen

Waarom een slaapwikkel kopen?

Je baby heeft negen maanden veilig en geborgen in je buik gezeten en al die tijd de veilige omarming van de baarmoeder gevoeld.

De Slaapwikkel helpt om dit geborgen gevoel te geven. De katoenen wikkel die om de buik van je baby zit geeft je baby het warme, veilige en knusse gevoel. Dit maakt de overgang van de baarmoeder naar slapen in het eigen bedje minder groot en zorgt voor een betere slaap.

Één oplossing voor alle slaapproblemen

Baby’s slapen het veiligst op de rug. Leg je baby daarom altijd op de rug te slapen. Maar wat als je baby niet blijft liggen op de rug? En misschien wel het hele bedje doorrolt of zelfs naar de buik rolt? In de Snoozzz Slaapwikkel slaapt je baby veilig en comfortabel op de rug of zij zonder het gevaar van omrollen, wegglijden onder het beddengoed of nachtelijke klimpartijen uit bed. Het risico op buikslapen en de kans op een afgeplat hoofdje kan je hiermee voorkomen.

Snoozzz slaapwikkel alle voordelen samen
Welke slaapwikkel moet ik kiezen

Past om ieder matras

De Snoozzz Slaapwikkel bestaat uit een matraswikkel en een babywikkel. Dankzij de  klittenbandsluiting is de matraswikkel gemakkelijk te bevestigen en aan te passen aan ieder matras, zelf een eenpersoons matras. Heel handig op vakantie en voor bij opa en oma.

De meegeleverde babywikkel is geschikt voor pasgeboren baby’s tot 6 maanden. Een grotere wikkel voor kindjes van 6 tot 24 maanden is los verkrijgbaar.

Eenvoudig te gebruiken

De Slaapwikkel is heel eenvoudig in gebruik, weegt 450 gram en is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen in je handtas. Ongelukjes geen probleem! Want de katoenen slaapwikkel kan je gewoon wassen in de wasmachine op 60 graden en kan zelfs in de droger.

Het lekker slapen kan beginnen...

Slaapwikkel meenemen
Slaapwikkel matraswikkel

En nog veel meer voordelen

Kortom: de Snoozzz Slaapwikkel is een echte must have voor jouw kindje:

  • Geef je baby en jezelf een veilig en geborgen gevoel. 
  • Verlaag het risico op een afgeplat hoofdje, buikslapen, het wegglijden onder beddengoed of nachtelijke klimpartijen uit bed. 
  • Voorkom wiegendood. 
  • Veilig slapen op de rug of zij.
  • Veilig inbakeren afbouwen.
  • Bijzonder geschikt voor reflux baby’s (in combinatie met het reflux kussen).
  • Past om ieder matras.
  • Handig voor op de boot.
  • Ook te gebruiken met slaapzak of inbakerdoek.
  • Ongelukje in bed? Geen probleem. De Slaapwikkel is eenvoudig te wassen op 60 graden en het kan in de droger. 

Slaap kindje slaap

slaapwikkel handleiding stappen snoozz