Slaapwikkel voor je baby

In de Snoozzz slaapwikkel slaapt je baby veilig op de rug of op de zij. Het geeft je kindje de geborgenheid net als in de baarmoeder en zorgt ervoor dat je baby beter slaapt. De slaapwikkel is eenvoudig te gebruiken en past om ieder matras.
Leeftijd: pasgeboren tot 24 maanden*.

*De bijgeleverde wikkel is geschikt voor pasgeboren baby’s tot 6 maanden. Een grotere wikkel voor kindjes van 6 tot 24 maanden is los verkrijgbaar.

Op voorraad

Gemaakt van 100% katoen 

Wasbaar in de wasmachine

Makkelijk te plaatsen om het matras 

Te gebruiken vanaf de geboorte tot 24 maanden

Voor 21:59 uur besteld, is binnen 2 dagen gratis thuisbezorgd

sterren

Meer rust

Onze kleine meid slaapt in de slaapwikkel rustiger maar vooral belangrijk dat wij haar vanaf nu niet meer aan haar voeteneind vinden. Dus voor mama en papa ook veel meer rust!

sterren

Top product!

Sinds een week hebben we de slaapwikkel en onze baby slaapt als een roosje. Ook wij hebben rust nu omdat we weten dat de baby nu op zijn rug blijft liggen wanneer hij slaapt.

sterren

We zijn er super blij mee

Onze dochter van 7 maanden draaide het hele bed door en kwam daardoor klem te liggen in bed. Een lakentje was niet veilig meer en daarom is de de Snoozzz wikkel een veilige uitkomst en onze dochter slaapt super. We zijn er heel blij mee.

Veilig slapen… lekker slapen

De komst van een baby wakkert bij de meeste ouders onrustgevoelens aan. Ligt je kindje wel warm en comfortabel? Kan hij niet onder het beddengoed wegglijden? Is hij op zijn buik gerold en kan hij misschien niet meer terug? Met de slaapwikkel weet je zeker dat je kindje ‘s ochtends nog op dezelfde manier in bed ligt, als waar je hem ’s avonds hebt neergelegd. En dat slaapt een stuk prettiger….niet alleen voor je baby, maar ook voor jezelf.

Snoozzz slaapwikkel baby slapen

Waarom een slaapwikkel kopen?

Je baby heeft negen maanden veilig en geborgen in je buik gezeten en al die tijd de veilige omarming van de baarmoeder gevoeld.

De Slaapwikkel helpt om dit geborgen gevoel te geven. De katoenen wikkel die om de buik van je baby zit geeft je baby het warme, veilige en knusse gevoel. Dit maakt de overgang van de baarmoeder naar slapen in het eigen bedje minder groot en zorgt voor een betere slaap.

Één oplossing voor alle slaapproblemen

Baby’s slapen het veiligst op de rug. Leg je baby daarom altijd op de rug te slapen. Maar wat als je baby niet blijft liggen op de rug? En misschien wel het hele bedje doorrolt of zelfs naar de buik rolt? In de Snoozzz Slaapwikkel slaapt je baby veilig en comfortabel op de rug of zij zonder het gevaar van omrollen, wegglijden onder het beddengoed of nachtelijke klimpartijen uit bed. Het risico op buikslapen en de kans op een afgeplat hoofdje kan je hiermee voorkomen.

Snoozzz slaapwikkel alle voordelen samen
Welke slaapwikkel moet ik kiezen

Past om ieder matras

De Snoozzz Slaapwikkel bestaat uit een matraswikkel en een babywikkel. Dankzij de  klittenbandsluiting is de matraswikkel gemakkelijk te bevestigen en aan te passen aan ieder matras, zelf een eenpersoons matras. Heel handig op vakantie en voor bij opa en oma.

De meegeleverde babywikkel is geschikt voor pasgeboren baby’s tot 6 maanden. Een grotere wikkel voor kindjes van 6 tot 24 maanden is los verkrijgbaar.

Eenvoudig te gebruiken

De Slaapwikkel is heel eenvoudig in gebruik, weegt 450 gram en is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen in je handtas. Ongelukjes geen probleem! Want de katoenen slaapwikkel kan je gewoon wassen in de wasmachine op 60 graden en kan zelfs in de droger.

Het lekker slapen kan beginnen...

Slaapwikkel meenemen
Slaapwikkel matraswikkel

En nog veel meer voordelen

Kortom: de Snoozzz Slaapwikkel is een echte must have voor jouw kindje:

  • Geef je baby en jezelf een veilig en geborgen gevoel. 
  • Verlaag het risico op een afgeplat hoofdje, buikslapen, het wegglijden onder beddengoed of nachtelijke klimpartijen uit bed. 
  • Voorkom wiegendood. 
  • Veilig slapen op de rug of zij.
  • Veilig inbakeren afbouwen.
  • Bijzonder geschikt voor reflux baby’s (in combinatie met het reflux kussen).
  • Past om ieder matras.
  • Handig voor op de boot.
  • Ook te gebruiken met slaapzak of inbakerdoek.
  • Ongelukje in bed? Geen probleem. De Slaapwikkel is eenvoudig te wassen op 60 graden en het kan in de droger. 

Slaap kindje slaap

slaapwikkel handleiding stappen snoozz

Veelgestelde vragen

Om de Snoozzz slaapwikkel te gebruiken heb je een wiegmatras of een ledikantmatras nodig. (voor de Travel variant kan je ook een éénpersoonsmatras gebruiken).
Je wikkelt de matraswikkel om het matras en sluit deze aan de onderzijde van het matras met de klittenband. Zorg ervoor dat de pocket op de matraswikkel aan de bovenzijde van het matras zit en plaats hier de meegeleverde babywikkel in. De Slaapwikkel is nu klaar voor gebruik. Je legt je kindje op de pocket en sluit de flapjes van de babywikkel om het rompje van je kindje. Zorg ervoor dat er een vlakke hand tussen de wikkel en je kindje past. De Slaapwikkel geeft baby’s een geborgen gevoel en zorgt ervoor dat het kindje en de ouders beter slapen. Het past ook goed in het slaapritueel en is gemakkelijk in gebruik.

Wanneer je kindje last heeft van reflux stroomt de maaginhoud weer terug in de slokdarm doordat de afsluitspier nog niet goed werkt. Het beste is om je kindje op een helling te laten slapen. Gebruik in dit geval altijd de slaapwikkel om te voorkomen dat je kindje naar beneden kan glijden onder de dekens of scheef in het bedje terecht kan komen. De slaapwikkel zorg ervoor dat je kindje niet naar benden kan glijden.

Leg je kindje zonder inbakerdoek met de armpjes naast het lichaam in de slaapwikkel. Na enkele dagen laat je één arm vrij. Wissel dit af met de andere arm. Wanneer dit goed gaat, laat je beiden armen vrij. De babywikkel zit dan alleen nog om de romp van de baby.

Wanneer je kindje een scheef of afgeplat hoofdje heeft is het belangrijk om de afgeplatte kant van het hoofdje te ontlasten. Hiervoor slaapt je kindje het beste op de zij met de afgeplatte kant naar boven. In de slaapwikkel kan je je kindje veilig op de zij laten slapen. 

De slaapwikkel is uitvoerig getest en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De slaapwikkel is veilig, zorg ervoor dat je de slaapwikkel gebruikt volgens de meegeleverde instructies. Wereldwijd slapen meer dan 100.000 kinderen in een Snoozzz slaapwikkel.

De Slaapwikkel kan je gebruiken om je kindje in te bakeren. Plaats beiden armen naast het rompje van je kindje en sluit de flappen van de babywikkel. Wanneer je kindje al in een inbakerdoek slaapt, kan je je kindje in de inbakerdoek in de slaapwikkel leggen.
Ook is de slaapwikkel een perfect hulpmiddel om het inbakeren af te bouwen, zie de onderstaande vraag.

De Slaapwikkel kan je prima gebruiken in combinatie met een slaapzak en ook in combinatie met een inbakerdoek. Je legt je kindje in de slaapwikkel of inbakerdoek op de pocket en sluit de babywikkel om het rompje van je kindje. Het tussenbeenstukje gebruik je niet, deze  flap je onder de matraswikkel.

In de slaapwikkel kan je kindje niet meer naar de buik rollen wanneer je de meegeleverde instructies volgt. Wanneer je de slaapwikkel pas gebruikt wanneer je kindje al kan omrollen adviseren wij om twee rolletjes van hydrofiele doeken tussen de slaapwikkel en beiden zijden van je kindje te plaatsen voor extra steun.

De Slaapwikkel is gemaakt van 100% katoen, het klittenband is polyester. De slaapwikkel is OEKO-Tex 100 gecertificeerd wat betekend dat er geen schadelijke stoffen in zitten. De materialen die wij gebruiken voor de slaapwikkel zijn van premium kwaliteit waardoor de slaapwikkel ook bij je eventuele volgende kindje kan gebruiken.

Je kan de slaapwikkel gebruiken tot de leeftijd van 24 maanden. Wij adviseren om je pasgeboren baby binnen 3 maanden in de slaapwikkel te laten slapen. Het geeft het geborgen gevoel net als in de baarmoeder en zorgt voor een betere slaap. Ook kan je hierdoor vervelende kwaaltjes voorkomen.

De Slaapwikkel kan je altijd gebruiken, ook wanneer je kindje geen “probleem” heeft. De Slaapwikkel zorgt voor een betere slaap en geeft het geborgen gevoel net als in de baarmoeder. Wij adviseren om binnen 3 maanden na de geboorte de slaapwikkel te gebruiken, uiteraard kan je de slaapwikkel ook gebruiken wanneer je kindje bewegelijk begint te worden. De Slaapwikkel is een perfect hulmiddel bij de volgende baby problemen: Baby’s met reflux, baby’s met een scheef of afgeplat hoofdje, wanneer je baby naar de buik draait in bed, omrollen in bed of baby’s die heel bewegelijk zijn in bed, als je baby verkouden is,  het inbakeren afbouwen, baby die niet op de rug blijft liggen in bed, wanneer je baby misselijk is, overgang naar een groter bed, slapen op een boot, etc. De slaapwikkel zorgt ook voor een betere slaap van de ouders, het vermindert de onrust gevoelens omdat je weet dat je kindje veilig slaapt.

De Snoozzz slaapwikkel is een veilig slaaphulpmiddel voor baby’s gemaakt van 100% katoen. In de Snoozzz slaapwikkel slaapt je kindje veilig op de rug of op de zij. Het bevordert een betere slaap en geeft een geborgen gevoel. De Snoozzz Slaapwikkel bestaat uit een matraswikkel en een babywikkel. Om de slaapwikkel te gebruiken heb je een matras nodig.

Het verschil zit in de lengte van de matraswikkel. De Regular past om een wiegmatras + ledikantmatras. De Travel past om een wiegmatras + ledikantmatras + éénpersoonsmatras, dit is handig wanneer je op vakantie gaat of wanneer je kindje gaat logeren.

Voor de Regular variant mag het matras maximaal 70 cm breed zijn. Voor de Travel variant mag het matras maximaal 90 cm breed zijn. De lengte van het matras maakt niet uit.

De Slaapwikkel was je in de wasmachine op 60 graden. Ook kan je de slaapwikkel drogen in de droger op mixed programma. Zorg ervoor dat je het klittenband van de matraswikkel en de babywikkel sluit vóór het wassen en drogen, zodat er geen andere kledingstukken of pluisjes aan het klittenband blijven plakken.

De Slaapwikkel is OEKO-Tex 100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat deze vrij is van schadelijke stoffen en geschikt is voor baby’s. De materialen die wij gebruiken voor de slaapwikkel zijn van premium kwaliteit waardoor de slaapwikkel ook bij je eventuele volgende kindje kan worden gebruiken. De Slaapwikkel is recyclebaar, je kan het inleveren bij een textiel inzamelpunt.

Doordat de babywikkel stevig om de romp van je kindje zit geeft dit een veilig geborgen gevoel aan je kindje, net als in de baarmoeder. Dit zorgt voor een betere slaap Ook kan je kindje niet meer het hele bed doorwoelen, waardoor je kindje veel minder onrust ervaart. Niet alleen je kindje maar ook de ouders slapen meer ontspannen en beter.

slaapwikkel snoozzz
Slaapwikkel voor je baby
Selecteer opties