Slaapwikkel

Veilig slapen op de rugligging of op de zijligging. De Snoozzz Slaapwikkel  geeft je kindje geborgenheid, net als in de baarmoeder, waardoor je kindje beter slaapt.

*De bijgeleverde wikkel is geschikt voor pasgeboren baby’s tot 9 maanden. Een grotere wikkel voor kindjes van 6 tot 24 maanden is los verkrijgbaar.

vanaf 42.50

Wissen

Gemaakt van 100% katoen 

Te gebruiken vanaf de geboorte tot 24 maanden* 

Wasbaar in de wasmachine

Voor 21.59 uur besteld, binnen 2 dagen gratis bezorgd 

Lekker slapen...

In de Snoozzz Slaapwikkel slaapt je baby veilig en comfortabel zonder het gevaar van omrollen, wegglijden onder het beddengoed of nachtelijke klimpartijen uit bed. Het risico op buikslapen en de kans op een afgeplat hoofdje kan je hiermee voorkomen. De Slaapwikkel past om ieder matras, is gemaakt van 100% katoen en past in je handtas.

Meer dan 400.000 baby’s slapen in de Snoozzz Slaapwikkel.

Slaapwikkel productafbeedling snoozzz

Wat is de Snoozzz Slaapwikkel?

De Snoozzz Slaapwikkel geeft je kindje geborgenheid net als in de baarmoeder, en geeft ouders een gerust gevoel. Gemakkelijk te gebruiken voor ieder matras en past in je handtas.

Het is een matraswikkel en een babywikkel. De matraswikkel is gemakkelijk te bevestigen en aan te passen aan het matras, dankzij de klittenband sluiting. De meegeleverde babywikkel is voor pasgeboren baby’s tot 9 maanden. Een grotere wikkel voor kindjes van 6 tot 24 maanden is los verkrijgbaar.

Eenvoudig in gebruik

Stap 1) Wikkel de matraswikkel strak om het matras, met de “pocket” aan de bovenzijde van het matras, en sluit de uiteinden aan de onderkant met klittenband. Plaats de babywikkel in de daarvoor bestemde opening met het beenstuk naar beneden.

Stap 2) Leg je baby in de rugligging of zijligging op de wikkel. Sla de linkerflap onder de armpjes door, over het rompje van je baby.

Stap 3) Sluit het beenstukje met klittenband, Wanneer je een inbakerdoek of slaapzakje gebruikt, vouw je het beenstukje weg onder de matraswikkel.

Stap 4) Sla de rechterflap over het rompje van je baby. Let erop dat je een vlakke hand tussen het rompje van je baby en de wikkel kunt plaatsen. Je baby slaapt nu veilig en comfortabel op de rug of op de zij. 

Ongelukjes in bed ? Geen probleem, de Slaapwikkel is eenvoudig te wassen op 60 graden in de wasmachine en kan in de droger.

Heeft je baby reflux?

Baby`s met (verborgen) reflux slapen het beste op een helling. Wij hebben hier het reflux kussen voor ontworpen. Je hoeft niet bang te zijn dat je baby naar beneden glijdt in bed. Met de Snoozzz Slaapwikkel slaapt je baby veilig, ook op een helling.

Slapen op de zij

De Slaapwikkel is een veilig alternatief voor een zijslaapkussen omdat je baby in de Slaapwikkel niet door kan draaien naar de buik.

Ook baby’s met een voorkeurshouding, een scheef of afgeplat hoofd, plat achterhoofd, plagiocefalie slapen veilig op de zij in de Snoozzz Slaapwikkel.

Snoozzz slapen op zij
voordelen snoozzz sleepwrap

Must have

  • Verlaagd het risico op een afgeplat hoofdje, buikslapen, het wegglijden onder beddengoed of nachtelijke klimpartijen uit bed
  • Veilig slapen op de rug of zij 
  • Veilig Inbakeren
  • Bijzonder geschikt voor reflux baby’s
  • Handig voor op de boot
  • Past om ieder matras
  • Gemakkelijk te gebruiken en te wassen
  • Ook te gebruiken met slaapzak of inbakerdoek
  • Geeft je baby en jezelf een veilig en geborgen gevoel

Goed te combineren met

vanaf 99.00
  • Wissen

Video

slaapwikkel handleiding stappen snoozz