Relax hoes voedingskussen

De Snoozzz relaxhoes maakt in een handomdraai een knus babynestje van jouw voedingskussen. Het elastiek zorgt ervoor dat je de hoes gemakkelijk om het voedingskussen plaats en mooi blijft zitten. Wil je een trendy teddy hoes of liever een hoes van katoen hydrofiel?
Kies uit een van de vele relaxhoezen hieronder.


Een knus babynestje met de relaxhoes

Met de Snoozzz relaxhoes maak je van het Snoozzz voedingskussen een knus babynestje in enkele seconden. Zo heb je nog langer plezier van je voedingskussen.

Relax hoes voedingskussen; de perfecte ondersteuning

De kleine microparels van het Snoozzz voedingskussen voelen aan als fijn zand. Dit zorgt ervoor dat je kindje heel comfortabel en met de juiste ondersteuning op de relaxhoes ligt.

Leren zitten met de relaxhoes

De hoes is afgewerkt met elastiek, zo plaats je de relaxhoes heel gemakkelijk om het voedingskussen. Zo is de Snoozzz relaxhoes niet alleen handig als babynestje, maar ook om je kindje te laten zitten met extra steun. Leuk voor je kindje en voor jullie een mooi foto momentje.

De beste kwaliteit

Alle Snoozzz relaxhoezen zijn Oek-tex 100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze veilig zijn voor je kindje en er geen schadelijke stoffen in verwerkt zitten. Ze worden geproduceerd in Europa en één voor één zorgvuldig met de hand verpakt door lieve mensen die jou en je kindje het beste wensen.

Gebruik de Snoozzz relaxhoes alleen wanneer er ouderlijk toezicht is. Het is geen vervanging van het babybedje.