Voedingskussen Small

Het Snoozzz Voedingskussen Small is een stevig kussen wat goede ondersteuning geeft. Gevuld met Polyfiber. Afmeting 120 x 35 cm.

Bekijk alle designs

Wissen
Snoozzz voedingskussen Small teddy natural
Voedingskussen Small

Microfiber vulling, stevig en ondersteunend

Afneembare hoes

40 graden machine was, hoes en kussen

Voor 21.59 uur besteld, binnen 2 dagen gratis verstuurd

Handig formaat voedingskussen

Ben je op zoek naar een kleiner ondersteunend voedingskussen? Dan is het voedingskussen Small precies iets voor jou! Het geeft steun tijdens de zwangerschap, het voeden en op ieder moment wanneer je wat extra ondersteuning nodig hebt. 

snoozz voedingskussen relax
snoozzz voedingskussen hond

Stijlvol relaxen

Een voedingskussen die perfect bij je nieuwe bank past, hoe leuk is dat! Met onze unieke stoffen vind je altijd wel een design passend bij jouw interieur. Zodat jij stijlvol kan relaxen.

Zwangerschapskussen

Het Snoozzz voedingskussen is tevens een zwangerschapskussen, het is een ideaal slaapmaatje. Het Snoozzz voedingskussen small geeft ook in de laatste maanden van de zwangerschap die heerlijke ondersteuning aan je buik.

Snoozzz voedingskussen Small teddy soft grey
snoozzz voedingskussen baby

Trainen van de nekspieren en buikspieren

Leg je baby regelmatig op de buik. Onderzoek heeft bewezen dat dit goed is voor de ontwikkeling. Nog een goede reden om het Snoozzz voedingskussen Small te kopen. 

Stevig en ondersteunend

Gevuld met mooie kwaliteit Microfiber. Je weet wel, die vulling die ook in een goede kwaliteit hoofdkussens zit, maar dan met nog meer vulling. Hierdoor blijft het voedingskussen stevig en geeft het jou die fijne ondersteuning.

Snoozzz voedisngkussen small mini ster in verpakking