Voedingskussen

Het Snoozzz Voedingskussen is een heerlijk zacht kussen en geeft steun daar waar het nodig is. De vulling van microkorrels is geruisloos en zorgt voor extra comfort. De hoes en het kussen zijn wasbaar in de wasmachine.  Afmeting 185 x 45 cm.

vanaf 39.99

Wissen

Ondersteunend  en geruisloos, gevuld met eps microkorrels

Ook te gebruiken als zwangerschapskussen 

Afneembare hoes

Voor 21.59 uur besteld, binnen 2 dagen gratis bezorgd 

Als beste getest

 Het Snoozzz voedingskussen is als beste getest! Dankzij de goede ondersteuning, geruisloze vulling en de afneembare hoes in verschillende designs is het Snoozzz voedingskussen gekozen tot het beste voedingskussen. Uiteraard is het kussen ook een heerlijk slaapmaatje tijdens de zwangerschap. De flexibele vorm, goede kwaliteit en verschillende designs maken het een must have!

snoozzz voedingskussen baby liggend 1
voedingskussen snoozzz borstvoedingskussen 1

Maak van voeden een genietmomentje...

Geef je borstvoeding of flesvoeding? Het Snoozzz voedingskussen is gemakkelijk in iedere vorm en in iedere positie te gebruiken en maakt van voeden een genietmomentje. Je nek en schouders worden ontlast, zo kan je baby ontspannen drinken en wordt voeden een genietmomentje.

Zwangerschapskussen

Het Snoozzz zwangerschapskussen een ideaal slaapmaatje. Het geeft steun tijdens de laatste maanden van de zwangerschap aan je buik, rug en benen. Dankzij de geruisloze vulling en vorm is het zwangerschapskussen gemakkelijk in iedere vorm te buigen. 

snoozzz voedingskussen vrouw
snoozzz voedingskussen baby

Trainen van de nekspieren en buikspieren

Voor de ontwikkeling van je baby is het belangrijk dat je je kindje regelmatig op de buik legt. Dit is belangrijk voor een goede ontwikkeling. Het Snoozzz voedingkussen is een uitstekend hulpmiddel hiervoor.

Zacht en ondersteunend

Gevuld met kleine, zachte met lucht gevulde eps microkorrels. Deze kleine microparels voelen aan als fijn zand en zorgen voor extra comfort en ondersteuning. Deze microbolletjes zijn geruisloos. Na verloop van tijd kunnen deze kleine eps microbolletjes samenklitten. Dit is niet schadelijk, maar vind je dit een probleem dan kan je extra losse vulling bestellen.

snoozzz voedingskussen vulling