Voedingskussen Stone

Het multifunctionele voedingskussen van Snoozzz zorgt voor de juiste ondersteuning daar waar het nodig is, zo kan je lichaam zich volledig ontspannen en tot rust komen. De afneembare hoes stone is gemaakt van 100% katoen hydrofiel in een groen/ grijze kleur.

De afmeting van het voedingskussen is 185 x 45 cm.

Bekijk alle designs

64.95

Op voorraad

Snoozzz voedingskussen Stone grijs groen
Voedingskussen Stone

64.95

Voor de beste ondersteuning, gevuld met geruisloze microparels

Ideaal slaapmaatje, flexibel en zacht

Afneembare hoes, wasbaar op 30 graden 

Voor 21.59 uur besteld, binnen 2 dagen gratis bezorgd.

Als beste getest

Het Snoozzz voedingskussen is als beste getest!
Dankzij de goede ondersteuning, geruisloze vulling en de afneembare hoes in verschillende designs is het Snoozzz voedingskussen gekozen tot het beste voedingskussen. Dit flexibele voedingskussen is een echte must have! 

snoozzz voedingskussen
snoozzz voedingskussen 4

Maakt van voeden een genietmomentje...

Het Snoozzz voedingskussen is gemakkelijk in iedere vorm en positie te gebruiken en geeft ondersteuning daar waar het nodig is. Zo worden je nek en schouders ontlast en kan je baby ontspannen drinken.

Zwangerschapskussen....
jouw slaapmaatje!

Het Snoozzz zwangerschapskussen is een ideaal slaapmaatje. Het geeft steun tijdens de zwangerschap aan je buik, rug en benen. Dankzij de flexibele vorm is het zwangerschapskussen gemakkelijk te buigen naar jouw lichaam. De zachte geruisloze vulling zorgt voor een heerlijke nachtrust.

snoozzz voedingskussen
snoozzz voedingskussen

Trainen van de nek en buikspieren

Voor de ontwikkeling van je baby is het belangrijk dat je je kindje regelmatig op de buik legt. Het Snoozzz voedingkussen is een uitstekend hulpmiddel hiervoor.

Vulling van EPS Microkorrels

De katoenen binnenhoes is gevuld met eps microkorrels. Deze kleine microparels voelen aan als fijn zand en zorgen voor extra comfort en ondersteuning. Na enige tijd is het mogelijk en heel normaal dat de vulling minder wordt en het kussen platter. Daarom hebben we navullingverpakking  met 10 liter EPS Microkorrels, zodat je het Snoozzz voedingskussen weer kan vullen naar de gewenste dikte als je dat wilt.  Het vullen gaat via de rits in de katoenen binnenhoes.

De afneembare buitenhoes kan je wassen op 40 graden in de wasmachine.  Maak je keuze uit 30 verschillende designs.

eps micro korrels