arrow-left arrow-right

Slaapwikkel

Lekker slapen op de rug of op de zij met dat fijne geborgen gevoel net als in de baarmoeder! De Snoozzz Slaapwikkel laat je baby veilig slapen op de rug of op de zij.  Ook zorgt de Slaapwikkel voor een beter slaapritme. En dat slaapt een stuk prettiger….niet alleen voor je baby, maar ook voor jezelf.

Meer informatie
Slaapwikkel van Snoozzz

Snoozzz is gespecialiseerd in veilig en comfortabel slapen voor je baby. Wereldwijd slapen meer dan 400.000 baby’s veilig in de Snoozzz Slaapwikkel.

Slaapwikkels
Snoozzz matras

Matrassen

In samenwerking met specialisten hebben we drie unieke matrassen ontwikkeld. Deze matrassen ondersteunen de ontwikkeling van je baby en zorgen voor een veilige en betere slaap.

Uiteraard zijn de matrassen uitvoerig getest, zijn ze vrij van schadelijke stoffen en voldoen ze aan de laatste normen.

Unieke matrassen

Met de Snoozzz producten weet je zeker dat je kindje veilig slaapt! En dat slaapt een stuk relaxter …niet alleen je baby, maar ook voor jezelf.

Anti-reflux kussen

Heeft je baby last van reflux, veel spugen, verkoudheid of oorontsteking? Het anti-reflux kussen zorgt voor een natuurlijke helling in bed.

Vermindert het risico op reflux en spugen. Geeft verlichting bij verkoudheid en infecties van de luchtwegen of oorontsteking.

Meer informatie
Snoozzz anti reflux kussen
Zwangerschapskussen snoozzz

Zwangerschapskussen

Begint je buik in de weg te zitten tijdens het slapen of kan je wel wat ondersteuning gebruiken tijdens de zwangerschap? Dan is het Snoozzz zwangerschapskussen iets voor jou!

Meer informatie

Het zwangerschapskussen is niet alleen een fijn slaapmaatje! Het is ook het perfecte voedingskussen.

Veilig slapen met Snoozzz

Kinderen slapen veel! Dat is belangrijk voor de ontwikkeling. Ze brengen veel meer uren door in bed dan volwassenen. Een pasgeboren baby slaapt meer dan 20 uur per dag. Een goede en veilige slaapomgeving is belangrijk. Onze producten zijn uitvoerig getest, zijn vrij van schadelijke stoffen en worden geadviseerd door artsen in binnen- en buitenland.

Binnenkort verkrijgbaar de Snoozzz slaapzak. Een veilige slaapzak speciaal te gebruiken in combinatie met de Snoozzz Slaapwikkel.

Slaaptips en weetjes

Neem eens een kijkje op ons blog. Hier staan niet alleen tips voor een beter slaap voor jou en je baby, maar nog veel meer informatie en weetjes.

naar het Blog

Klanten geven ons een 9,6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Snoozzz is een Nederlands merk en bestaat al sinds 2009. Al onze producten zijn met de grootste zorg in Nederland ontwikkeld en zijn uitgebreid getest, zo weet jij zeker dat je een kwaliteitsproduct koopt.  Lees hieronder de reviews van andere ouders.