arrow-left arrow-right

Jouw hulp bij veilig slapen

Kinderen slapen veel! Dat is belangrijk voor de ontwikkeling. Ze brengen veel meer uren door in bed dan volwassenen. Een pasgeboren baby slaapt meer dan 20 uur per dag. Een goede en veilige slaapomgeving is voor kinderen essentieel. Wij kunnen je hier  bij helpen!

Onze producten zijn uitvoerig getest, zijn vrij van schadelijke stoffen en worden geadviseerd door artsen in binnen- en buitenland.

 

Snoozzz badcape

Snoozzz is gespecialiseerd in veilig en comfortabel slapen voor je baby. Wereldwijd slapen meer dan 250.000 baby’s veilig in de Snoozzz Slaapwikkel.

Slaapwikkels
Snoozzz matras

Babymatrassen

De matrassen van Snoozzz geven een goede ondersteuning, zijn ventilerend en hebben een uitwasbare tijk. Dit is heel belangrijk voor het slaapcomfort en de veiligheid van je kindje.  Het Snoozzz matras past in het ledikant 60 x 120 cm en is verkrijgbaar in drie varianten.

De babymatrassen van Snoozzz worden gemaakt in Europa en zijn uitvoerig getest.

Ontdek onze unieke matrassen

Met de Snoozzz producten weet je zeker dat je kindje veilig slaapt! En dat slaapt een stuk relaxter …niet alleen je baby, maar ook voor jezelf.

bekijk de video

Slaapwikkel

Lekker slapen op de rug of op de zij met dat fijne geborgen gevoel net als in de baarmoeder! De Snoozzz Slaapwikkel laat je baby veilig slapen op de rugligging en op de zijligging.  Ook zorgt de Slaapwikkel voor een beter slaapritme. En dat slaapt een stuk prettiger….niet alleen voor je baby, maar ook voor jezelf.

Meer informatie en bestel

De slaapwikkel is  verkrijgbaar in twee verschillende maten. Welke slaapwikkel moet ik kiezen?

Kies de juiste maat slaapwikkel

Hellend kussen

Met het hellend kussen van Snoozzz, ook wel reflux kussen genoemd, slaapt je baby op een helling waarbij het bovenste deel van het lichaam iets hoger ligt. Deze houding brengt verlichting bij reflux en verkoudheid. Geadviseerd door artsen.

Bestel

Een ander woord voor hellend kussen is reflux kussen

meer informatie over reflux

Slaapzak

De Slaapzak van Snoozzz is een zachte slaapzak met een opening voor het tussenbeenstuk van de Slaapwikkel.  Zo kan je de Snoozzz Slaapwikkel veilig gebruiken in combinatie met een slaapzak.

binnenkort verkrijgbaar

Wil je op de hoogte worden gehouden van slaaptips en andere babyweetjes?

schrijf je in voor de nieuwsbrief