arrow-left arrow-right

Jouw hulp bij veilig slapen

Kinderen slapen veel! Dat is belangrijk voor de ontwikkeling. Ze brengen veel meer uren door in bed dan volwassenen. Een pasgeboren baby slaapt meer dan 20 uur per dag. Een goede en veilige slaapomgeving is belangrijk. Wij helpen jou!

Onze producten zijn uitvoerig getest, zijn vrij van schadelijke stoffen en worden geadviseerd door artsen in binnen- en buitenland.

 

Snoozzz is gespecialiseerd in veilig en comfortabel slapen voor je baby. Wereldwijd slapen meer dan 400.000 baby’s veilig in de Snoozzz Slaapwikkel.

Slaapwikkels
Snoozzz matras

Babymatrassen

In samenwerking met specialisten hebben we drie unieke matrassen ontwikkeld. Deze matrassen ondersteunen de ontwikkeling van je baby en zorgen voor een veilige en betere slaap.

Uiteraard zijn de matrassen uitvoerig getest, zijn ze vrij van schadelijke stoffen en voldoen ze aan de laatste normen.

Ontdek onze unieke matrassen

Met de Snoozzz producten weet je zeker dat je kindje veilig slaapt! En dat slaapt een stuk relaxter …niet alleen je baby, maar ook voor jezelf.

bekijk de video

Slaapwikkel

Lekker slapen op de rug of op de zij met dat fijne geborgen gevoel net als in de baarmoeder! De Snoozzz Slaapwikkel laat je baby veilig slapen op de rug of op de zij.  Ook zorgt de Slaapwikkel voor een beter slaapritme. En dat slaapt een stuk prettiger….niet alleen voor je baby, maar ook voor jezelf.

Meer informatie en bestel

De slaapwikkel is  verkrijgbaar in twee verschillende maten. Welke slaapwikkel moet ik kiezen?

Kies de juiste maat slaapwikkel

Anti reflux kussen

Heeft je baby last van reflux, veel spugen, verkoudheid of oorontsteking? Het anti reflux kussen geeft verlichting. Geadviseerd door artsen.

 

Bestel

Een ander woord voor hellend kussen is reflux kussen

meer informatie over reflux

Slaapzak

Een slaapzak die je ook kan gebruiken met de slaapwikkel of  in de autostoel? Het kan met onze unieke slaapzak die we samen met specialisten voor jou hebben ontworpen.

binnenkort verkrijgbaar

Wil je op de hoogte worden gehouden van slaaptips en andere babyweetjes?

schrijf je in voor de nieuwsbrief