Een borstvoedingskussen kopen voor maximaal comfort

Het is heerlijk om gebruik te maken van een borstvoedingskussen, zowel voor jou als voor je baby. Je kunt dit handige kussen gebruiken als ondersteuningskussen voor je arm tijdens het voeden van je baby, waardoor je arm niet zo snel vermoeid raakt van het vasthouden van je baby. Daarnaast kan je baby natuurlijk ook heerlijk op het voedingskussen liggen, waardoor je baby zich fijn en comfortabel voelt tijdens het voeden. Een borstvoeding kussen kan makkelijk op meerdere manieren worden gebruikt. Zo kun je er met behulp van een relax hoes ook gemakkelijk een ontspannen babynestje van maken. Daarnaast kun je het ondersteuningskussen ook al voor de bevalling gebruiken om lekkerder te kunnen slapen.

Een klein borstvoedingskussen is een heerlijk ondersteuningskussen

Je kunt een klein borstvoedingskussen gemakkelijk op meerdere manieren gebruiken. Zo zijn er veel vrouwen die aan het einde van de zwangerschap moeilijker gaan slapen. De buik zit in de weg en de rug gaat vaak pijn doen, zeker in de nacht. Je kunt een borstvoeding kussen gebruiken in bed. Als je een deel van het ondersteuningskussen tussen de knieën plaatst, dan merk je dat je rugpijn aanzienlijk verlicht wordt. Je ligt comfortabeler en slaapt lekkerder. Na de bevalling kun je het kussen eenvoudig gebruiken als borstvoedingskussen, wat zowel voor jou als voor je baby heel aangenaam is.

Bestel direct het beste borstvoedingskussen online

Bij Snoozzz.com vind je diverse voedingskussens in het online assortiment. Al onze borstvoedingskussens zijn volledig veilig in gebruik en bieden maximaal comfort tijdens het voeden van je baby, ook als je jouw baby voedt met de fles. Natuurlijk zijn er in onze shop ook handige hoezen voor de
borstvoedingskussens beschikbaar. Deze kun je, indien gewenst, direct mee bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Bestel direct het beste borstvoedingskussen en wij zorgen voor een snelle levering. Wil jij gebruik gaan maken van het borstvoedingskussen, maar heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Leverbaar 27 Mei
185 x 45 cm
Microparel vulling
Katoen, Teddy
69.95
185 x 45 cm
Microparel vulling
Katoen, Teddy
69.95
185 x 45 cm
Microparel vulling
Katoen, Velvet
65.95

Een borstvoedingskussen is hetzelfde als een voedingskussen of een zwangerschapskussen. Het zijn verschillende termen voor hetzelfde product.