Voorwaarden winactie

Leuk dat je meedoet met een winactie op Snoozzz.com!

Je doet mee aan de winactie door te reageren op een winactie landingspagina. Geef hierbij een geldig e-mailadres op, dit hebben we nodig als je wint om je een seintje te geven.

Snoozzz liken op facebook en volgen op Instagram wordt gewaardeerd, net als delen van de post op social media, maar is geen voorwaarde.

De winactie staat in principe zeven dagen open. Wanneer er geen weg te geven aantallen bij staan, verloten we 10 stuks onder de inzendingen.

Reacties na deze deadline worden niet meegenomen in de loting.

Er wordt geloot met behulp van naamloten.nl, random comment picker of een andere lotingswebsite.

Deelnemers kunnen slechts eenmaal meedoen aan dezelfde actie, controle kan plaatsvinden met behulp van het IP-adres. Zie ook onze privacyverklaring mbt het verzamelen van gegevens.

Snoozzz behoudt zich het recht voor mensen uit te sluiten van deelname in geval de voorwaarden niet worden gevolgd.

De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gesteld, ook zetten we soms een berichtje op facebook. De e-mail is afkomstig van info@snoozzz.com. Let op of deze niet in je spam belandt!

De winnaar heeft zeven dagen de tijd om te reageren op de mail, dan volgt nog een herinneringsmail, bij een uitblijvende reactie wordt er na 9 dagen opnieuw geloot.

De winnaar stelt als tegenprestatie drie foto’s of een filmpje met gebruik van de prijs ter beschikking aan Snoozzz, welke mogen worden gebruikt op de website www.snoozzz.com.

Snoozzz is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of vertraging bij het verzenden van de prijs.

De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie.

Mocht er iets niet naar wens zijn gegaan kun je altijd contact met ons opnemen. Dat lossen we altijd op ?

Veel plezier met de winacties van Snoozzz, en mail ons gerust met vragen!