arrow-left arrow-right

Snoozzz Voedingskussen

Een comfortabele houding is essentieel tijdens het geven van borstvoeding of flesvoeding. Dit moet een houding zijn die je lang vol kunt houden en waarin je je heerlijk kan onstspannen. Een juiste houding zorgt ervoor dat dat je baby beter drinkt en jullie beter contact maken met elkaar. De vorm, vulling, buigzaamheid en soepelheid van het Snoozzz voedingskussen zorgen voor deze juiste houding.

Het voedingskussen van Snoozzz kan ook gebruikt worden als zwangerschapskussen, zijslaapkussen, babykussen, slaapkussen of slaapmaatje en ook als ondersteuning kussen of relaxkussen.

Kies je voedingskussen

Snoozzz Spuugdoekje

Tijdens het voeden kan er altijd wat melk morsen. Ook kan dit gebeuren tijdens het laten van een boertje na de voeding. Een spuugdoekje is dan erg handig.

Het Snoozzz spuugdoekje is speciaal gemaakt om de kans op knoeien en doorlekken te verminderen.

lees meer

Snoozzz Badcape

Een badcape is ideaal om je baby in te wikkelen na het bad. Ook kan je de badcape gebruiken als wikkeldoek of tijdens het geven van voeding voor een beter contact met je baby

De badcape van Snoozzz is gemaakt van zacht absorberende badstof en heeft  een opening voor de gordel van de autostoel. Erg handig en veilig!

alle kleuren badcapes