Wil jij een zijslaapkussen kopen om lekkerder te slapen tijdens je zwangerschap én om straks meer comfort te ervaren tijdens het voeden van je baby? Bestel nu jouw ideale kussen!

Een zijslaapkussen kopen voor jezelf én je baby

Een zijslaapkussen voor volwassenen kan zeker ook heel prettig zijn voor je baby. Bij snoozzz.com kun je namelijk een praktisch voedingskussen kopen dat je kunt gebruiken als zijslaapkussen én als comfortabel kussen om te gebruiken bij het voeden van je baby. Je baby ligt hier heerlijk op tijdens het voeden, terwijl jij ook direct de nodige ondersteuning vindt. Het zijslaapkussen is ideaal voor in de nacht, zeker ook al tijdens de zwangerschap. Door de praktische vormgeving kun je helemaal ‘omarmd’ worden door het kussen. Daarnaast kun je een deel van het zijslaapkussen ook tussen de knieën doen om rugpijnen te verminderen tijdens de zwangerschap.

Waar moet je op letten bij het kopen van een zijslaapkussen

Let bij het kopen van een zijslaapkussen wat jij belangrijk vind.
Geeft het voldoende ondersteuning? Ventileert het kussen voldoende? Hoe hard is het kussen? Is het gemakkelijk mee te nemen en wasbaar?
Veel van deze vragen hebben te maken met de vulling. Fibervulling is een stevige vulling, deze is wat harder waardoor deze minder vormt naar het lichaam en die door de structuur eerder zweet. Daarentegen heeft microparelvulling de mooie eigenschap dat deze vulling uitstekend ventileert, zacht en flexibel is en licht in gewicht. De microparels vormen perfect naar het lichaam, waardoor het bijzonder geschikt is als zijslaapkussen. De grote zijslaapkussens van Snoozzz zijn gevuld met microparelvulling, de kleine Snoozzz voedingskussens zijn wat steviger en gevuld met fibervulling.

leverbaar 27 Mei
185 x 45 cm
Microparel vulling
Katoen, Polyester, Teddy
69.95

Koop direct een handige hoes voor het zijslaapkussen!

Je kunt bij Snoozzz.com een zijslaapkussen voor volwassenen kopen, waarbij je direct een mooie hoes voor het zijslaapkussen kunt kopen. Wil je het zijslaapkussen voor je baby om kunnen toveren tot een heerlijk babynestje? Dan is hiervoor de relax hoes beschikbaar. Op deze manier wordt jouw nieuwe zijslaapkussen wel héél multifunctioneel. Natuurlijk is het zijslaapkussen voor volwassenen van de hoogste kwaliteit en volledig veilig in gebruik voor zowel jou als natuurlijk je baby. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten van de zachtheid, het comfort en de ondersteuning van het zijslaapkussen.

Direct het beste zijslaapkussen kopen

Een zijslaapkussen kopen doe je het best al voor de bevalling. Aan het einde van de zwangerschap ga je vaak moeilijker slapen en kun je, zeker in de nachten, last krijgen van extra rugpijnen. Het zijslaapkussen helpt je om beter te slapen voor de bevalling en voorkomt dat je wakker ligt van rugpijnen en andere ongemakken. Je kunt bij ons direct het beste zijslaapkussen kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn meerdere varianten beschikbaar in ons assortiment. Wil jij een zijslaapkussen kopen, maar heb je hier eerst nog vragen over of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Een zijslaapkussen is hetzelfde als een zwangerschapskussen, voedingskussen of een borstvoedingskussen. Het zijn verschillende termen voor hetzelfde product.