arrow-left arrow-right

Babyseat

De Snoozzz Babyseat is een comfortabele zitzak speciaal geschikt voor je kindje vanaf de geboorte. De zachte badstof bovenzijde en de speciale vulling van kleine microparels zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel. Dankzij het unieke Snoozzz systeem ligt je kindje veilig en comfortabel.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Kies jouw babyseat
babyseat grijs

Relaxen!

Niet alleen je baby maar ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en ook Jij genieten van deze comfortabele zitzak!❤️

Snoozzz voedingskussen ster

Relax kussen

De extra kleine microparels in het Snoozzz voedingskussen zorgen voor dat heerlijk ontspannen gevoel. Dit maakt het voedingskussen een heel fijn relax kussen voor je kindje of voor jezelf.

Verkrijgbaar in verschillende designs en stoffen.

Relaxkussens

A baby makes LOVE STRONGER, days shorter, the nights longer, savings smaller and home HAPPIER!

❤️

Duurzame verpakking

Het Soozzz relax kussen en de Snoozzz Babyseat zitten verpakt in een stevige plastic opbergtas. Deze opbergtas is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De handvatten aan de bovenzijde van de opbergtas zorgen voor een goede grip. Ook is de opbergtas volledig afsluitbaar met een rits.

voedingskussen tas

Klanten geven ons een 9,6 ⭐⭐⭐⭐⭐

Snoozzz is een Nederlands merk en bestaat al sinds 2009. Al onze producten zijn met de grootste zorg in Nederland ontwikkeld en zijn uitgebreid getest, zo weet jij zeker dat je een kwaliteitsproduct koopt.  Lees hieronder de reviews van andere ouders.