Een leuk kraamcadeau idee nodig? Dan ben je bij Snoozzz natuurlijk aan het juiste adres. Wij hebben de leukste cadeaus voor zowel de baby als voor moeder. Het is niet altijd makkelijk om het perfecte kraamcadeau idee te vinden. Dit is ook logisch. Je wilt rekening houden met wat fijn is voor de baby of wat mooi en praktisch is voor de moeder, maar je wilt ook zeker weten dat je niet met een kraamcadeau aankomt dat door anderen ook gegeven wordt. Jij wilt een kraamcadeau idee dat uniek is én goed in de smaak valt. Daar helpen wij je graag bij. Wij geven je 10 kraamcadeau ideeën uit ons online assortiment. Deze kraamcadeau tips helpen jou op weg om het ideale cadeau te vinden.

1. Een leuk kraamcadeau: de Snoozzz slaapwikkel

Zoek jij kraamcadeau ideeën voor een presentje waar langere periode gebruik van gemaakt kan worden? Dan is de slaapwikkel een perfecte optie. Deze slaapwikkel kan namelijk worden gebruikt voor baby’s tot de leeftijd van ongeveer 24 maanden. Waarom is dit nu zo’n fijn kraamcadeau? Dit heeft vooral te maken met de extra veiligheid en het comfort. De slaapwikkel zorgt ervoor dat de baby veilig kan slapen en niet omrolt, terwijl de baby geniet van een optimale geborgenheid die lijkt op de geborgenheid van de baarmoeder. Dit verbetert de slaap van de baby.

2. Een kraamcadeau voor moeder: de moderne luiertas

Wil je liever een persoonlijk kraamcadeau voor moeder kopen? Dan hebben wij een moderne, stijlvolle en optimaal functionele luiertas in ons online assortiment. Niet alle moeders houden van de uitstraling van de kenmerkende luiertassen, die vaak in zachte stof en zoete kleuren komen. Er zijn tegenwoordig veel moeders die liever een moderne en praktische luiertas hebben die er niet per se als luiertas uitziet. Wil jij zo’n persoonlijk kraamcadeau voor moeder kopen? Dan hebben wij een praktische en moderne luiertas met uitneembare organizer voor optimaal gemak.

3. Een praktisch kraamcadeau: een refluxkussen

Er zijn natuurlijk ook praktische kraamcadeaus die wellicht wat minder voor de hand liggen, maar die wel heel hard nodig kunnen zijn. Een goed voorbeeld hiervan is het refluxkussen voor de baby. Veel baby’s krijgen last van reflux en hebben baat bij het gebruik van dit kussen. Daarnaast biedt dit kussen, met een helling van 15 graden, ook voordelen wanneer de baby verkouden is. Zoek jij een praktisch kraamcadeau waar de baby op gezondheidsgebied zeker voordeel van ondervindt? Dan is dit één van de beste kraamcadeau tips die we je kunnen geven.

4. Een lekker zacht kraamcadeau idee: een speendoekje

Veel mensen zoeken toch bewust naar lekker zachte en ‘knuffelige’ kraamcadeau ideeën voor de baby. Natuurlijk kunnen wij daar ook niet omheen. Niets is fijner dan pure zachtheid voor een baby! Een leuk kraamcadeau idee is ons speendoekje van heerlijk zachte kwaliteit. Dit doekje, gemaakt van teddy, is voorzien van een speenkoord en kan worden geleverd in meerdere varianten. Heerlijk voor de baby om lekker mee te snoezen.

5. Een comfortabel en leuk kraamcadeau: de babydeken

Zoek je een leuk kraamcadeau idee dat multifunctioneel en comfortabel is? Dan is een babydeken een perfecte keuze. Deze deken is gemaakt van zachte teddy met hydrofiel katoen. Het dekentje is lekker warm en zacht voor in bed, maar kan ook makkelijk worden gebruikt als knuffelkleed, speelkleed of gewoon lekker onderweg. Deze lekker zachte babydeken kan makkelijk overal mee naartoe en laat de baby genieten van ultiem comfort.

6. Eén van de beste kraamcadeau ideeën: hydrofiele doeken

Naast de babydeken zijn er ook hydrofiele doeken die multifunctioneel zijn. Wij hebben in onze shop lekker grote hydrofiele doeken die perfect zijn om de baby lekker in te nestelen, maar die ook gebruikt kunnen worden als droogdoek na een warm bad. Deze doeken voelen zacht aan op de huid van de baby, nemen veel vocht op en zijn goed ademend. Een fijn kraamcadeau voor moeder én baby.

7. Een leuk kraamcadeau voor de baby: het speelkleed

Baby’s willen natuurlijk vooral ook ontdekken en ervaren. Een leuk kraamcadeau idee is dan ook een groot speelkleed voor de baby. De print is voorzien van zachte kleurtjes en toont een waar avontuur voor de baby om in de loop der tijd te gaan ontdekken. Dit speelkleed zorgt niet alleen voor speelplezier, maar stimuleert ook de ontwikkeling.

8. Een ideaal kraamcadeau voor moeder: de tas organizer

Een leuk kraamcadeau idee voor moeder is onze handige organizer met veel praktische opbergmogelijkheden. De Tas Organizer maakt van een gewone handtas een stijlvolle luiertas. Dit is natuurlijk ideaal wanneer de moeder het liefst gewoon haar eigen tas wil blijven gebruiken. Natuurlijk kun je ook de complete moderne tas (tip 2) kopen als je een heel compleet kraamcadeau voor moeder zoekt.

9. Een mooi kraamcadeau idee: een zachte badcape

Het in bad doen van je baby voor de allereerste keer… Het is een echte belevenis en een ervaring die veel ouders nooit zullen vergeten. Na het badderen wil je de baby natuurlijk blij kunnen maken met een heerlijk warmte en zachte stof op de huid. Onze badcape heeft goede absorberende eigenschappen en is heerlijk voor elke baby om lekker in te ontspannen na fijn bad.

10. Een comfortabel cadeau: het voedingskussen

Een praktisch kraamcadeau idee waar moeder én baby veel comfort van ervaren? Dan is een multifunctioneel voedingskussen een uitstekende keuze. Dit kussen biedt extra ontspanning, bijvoorbeeld tijdens het geven van borstvoeding, en zorgt voor maximaal comfort voor moeder en baby.

Staat jouw ideale kraamcadeau idee er niet bij?

We hebben je 10 leuke tips gegeven voor een mooi kraamcadeau, maar het kan natuurlijk zijn dat hét kraamcadeau idee waar jij echt heel enthousiast van wordt hier nog niet bij staat. Neem dan gerust een kijkje in de rest van ons assortiment, want wij hebben de leukste kraamcadeautjes in huis. Bij ons vind je altijd het ideale kraamcadeau idee en je bestelt makkelijk online. Heb je nog vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op!