Slaapwikkel

Jouw baby heeft 9 maanden lang de geborgenheid en veiligheid in de baarmoeder ervaren. Na de geboorte van je kindje, ervaart het de wereld als erg groot. De Snoozzz Slaapwikkel geeft je kindje het geborgen en veilige gevoel, net als in de baarmoeder. Van ouders horen wij dat hun kindje in de Snoozzz Slaapwikkel beter slaapt en rustiger is.

Het verschil zit in de matraswikkel. Bij de Regular is de matraswikkel 180 cm lang bij de Travel is de matraswikkel 240 cm lang.
De Regular pas om een matras voor de wieg en het ledikant.
De Travel past om een matras voor de wieg en het ledikant en een éénpersoonsbed. (vandaar de naam Travel; hij past ook om het matras van een hotelbed of op een ander groot éénpersoonsmatras bij bijv. opa en oma of de oppas).

De Slaapwikkel is gemaakt van 100% katoen en kan op 60 graden gewassen worden in de wasmachine. Wij adviseren om het klittenband van de matraswikkel en van de losse wikkel vast te klitten, zo voorkom je dat andere kledingstukken in de wasmachine aan het klittenband plakken. De Slaapwikkel mag ook in de droger.

Voedingskussens

Snoozzz voedingskussen afmeting

Ja, de hoezen van onze voedingskussen zijn ook los verkrijgbaar op onze site.

Ja, het voedingskussen kan gewassen worden in de wasmachine op 40 graden. Let wel heel goed op dat de rits goed dicht is en er geen gaatjes of scheuren in de binnenhoes zitten. Het kussen is gevuld met hele kleine eps korreltjes, wanneer deze in de wasmachine terecht komen kan de wasmachine beschadigd raken.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de wasmachine en kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
De losse hoes kan op 40 graden worden gewassen in de wasmachine. 

Het Snoozzz voedingskussen is gevuld met hele kleine EPS microbolletjes. Deze bolletjes zijn gevuld met lucht. Na enige tijd is het mogelijk en heel normaal dat de vulling minder wordt en het kussen platter. Daarom hebben we navullingverpakking  met 10 liter EPS Microkorrels, zodat je het Snoozzz voedingskussen weer kan vullen naar de gewenste dikte als je dat wilt. Het vullen gaat via de rits in de katoenen binnenhoes.