Tapis de jeu

Een groot speelkleed voor je baby. Het zachte speelkleed van Snoozzz zorgt voor urenlang speelplezier. Ontdek het leven op de boerderij of de dieren in de Jungle. In mooie zachte kleuren met verschillende speeltjes. Spelen op dit speelkleed stimuleert de ontwikkeling van je kindje.  Afmeting: 150 x 100 cm

Snoozzz speelkleed boerderij
Tapis de jeu

Commandé avant 23.59 heures, expédié sous 2 jours

Pas de frais

Fabriqué en Europe

Speelkleed voor je baby

Spelen zonder belemmeringen voor alle leeftijden. Geen vloer is te hard, dankzij de zachte vulling. Spelen, rollen, kruipen, ontdekken,  liggend op de rug of op de buik. Het kan allemaal op deze grote zachte speelmat met speeltjes.

Snoozzz speelkleed jungle baby
Speelkleed snoozzz samen spelen

Samen spelen

Het speelkleed is heerlijk zacht en groot, waardoor het een fijn plekje is om samen met je baby te knuffelen. Zelfs grotere kindjes vinden het speelkleed reuze interessant en spelen er graag op met hun broertje of zusje.

Stressvrij spelen

Gemaakt van uitsluitend veilige materialen en speeltjes die de ontwikkeling van je baby stimuleren. Een afneembare babyspiegel, ratelende ringen, een bijtring en knisperstofjes aan het speelkleed zorgen voor veel speelplezier ook wanneer je baby op de buik ligt. Ongelukjes geen probleem! Het speekkleed kan op 30 graden in de wasmachine. Uitvoerig getest en gecertificeerd volgens de Europese speelgoed wetgeving EN-71. 

Snoozzz baby speelkleed