Chiffon hydrophile XL Brode blanc

Les chiffons Hydrophile XL de Snoozzz sont extra larges 120 x 120 cm et très doux. Idéal pour y nicher votre bébé ou comme serviette douce après le bain. Ils sont agréables au toucher et doux, ils sont respirants et absorbent beaucoup d’humidité.

Voir tous les modèles

24.95

Snoozzz hydrofiel doek 120 wit brode
Chiffon hydrophile XL Brode blanc

24.95

Commandé avant 23.59 heures, expédié sous 2 jours

Pas de frais d'expédition

Fabriqué en Europe

Heerlijk zacht

De hydrofiele doeken van Snoozzz zijn gemaakt van de beste kwaliteit hydrofiel waardoor ze zo lekker zacht zijn en heel goed vocht opnemen. Dat is belangrijk om het tere babyhuidje te drogen en waarmee je ook de huidplooien tussen de teentjes, oortjes en vingertjes goed droog en schoon krijgt.

 

Snoozzz swaddle wit broderie
Snoozzz hydrofiele doek XL natur Bronze

De perfecte swaddle om altijd bij je te hebben

De hydrofiele doeken van Snoozzz zijn onmisbaar in je baby uitzet. Je gebruikt ze als Inbakerdoek, zomer dekentje, laken,  bescherming tegen zon en wind, verschoningsdoek, snoetenpoetser, geeft privacy tijdens borstvoeding, picknick kleed, knuffeldoek.

 

Groot XL formaat

De hydrofiele doeken van Snoozzz, ook wel swaddle genoemd, zijn extra groot. 120 x 120 cm, ook zijn ze dubbel geweven. Zo blijven de Snoozzz swaddles zacht en stevig, ook na velen wasbeurten. Dit maakt deze hydrofiel doeken zo veelzijdig ook wanneer je geen kinderen hebt.

snoozzz swaddle xl lakentje
Snoozzz hydrofiele doek XL camel met goud

De beste kwaliteit

Alle Snoozzz hydrofiele doeken zijn Oeko-tex 100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze veilig zijn voor je kindje en er geen schadelijke stoffen in verwerkt zitten.
Ze worden geproduceerd in Europa en één voor één zorgvuldig met de hand verpakt door onze dierbare partners waar wij al jaren mee samen werken en die jou en je kindje het beste wensen.