Voedingskussen

Het Snoozzz Voedingskussen is een heerlijk zacht kussen en geeft steun daar waar het nodig is. De vulling van microkorrels is geruisloos en zorgt voor extra comfort. De hoes en het kussen zijn wasbaar in de wasmachine.  Afmeting 185 x 45 cm.

This product is currently out of stock and unavailable.

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Goede deals

Gratis retourneren

Binnen 24 uur verzonden

Als beste getest

 Het Snoozzz voedingskussen is als beste getest! Dankzij de goede ondersteuning, geruisloze vulling en de afneembare hoes in verschillende designs is het Snoozzz voedingskussen gekozen tot het beste voedingskussen. Uiteraard is het kussen ook een heerlijk slaapmaatje tijdens de zwangerschap. De flexibele vorm, goede kwaliteit en verschillende designs maken het een must have!

snoozzz voedingskussen 2
snoozzz voedingskussen baby liggend 1

Een geniet momentje...

Maak van voeden een echt geniet momentje met het Snoozzz Voedingskussen. Dit heerlijk zachte kussen is soepel en geeft de juiste ondersteuning voor jou en je kindje.

De vorm, buigzaamheid, zachte vulling en de zachte hoes zorgen ervoor dat het lichaam zich volledig kan ontspannen en tot rust komt.

Speciale vulling voor extra comfort

Het voedingskussen, ook wel zwangerschapskussen genoemd, is gevuld met kleine, zachte met lucht gevulde eps microkorrels. Deze kleine microparels voelen aan als fijn zand en zorgen voor extra comfort en ondersteuning. Deze microbolletjes zijn geruisloos. Na verloop van tijd kunnen deze kleine eps microbolletjes samenklitten. Dit is niet schadelijk, maar vind je dit een probleem dan kan je extra losse vulling bestellen.

Gebruik tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is het Snoozzz zwangerschapskussen een ideaal slaapmaatje. Het geeft steun tijdens de laatste maanden van de zwangerschap aan je buik, rug en benen. Dankzij de extra zachte vulling en vorm is het zwangerschapskussen gemakkelijk in iedere vorm te buigen waardoor het zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens, voor of na de zwangerschap.

Trainen van de nekspieren en buikspieren

Voor de ontwikkeling van je baby is het belangrijk dat je je kindje regelmatig op de buik legt. Dit is belangrijk voor een goede ontwikkeling. Het Snoozzz voedingkussen is een uitstekend hulpmiddel hiervoor.

snoozzz voedingskussen vrouw
snoozzz voedingskussen baby

Gebruik tijdens het voeden

Het Snoozzz voedingskussen wordt ook wel borstvoedingskussen genoemd. Het geeft juiste ondersteuning tijdens de borstvoeding, is gemakkelijk in iedere vorm en in iedere positie te gebruiken en maakt van voeden een genietmomentje. Niet alleen tijdens de borstvoeding maar uiteraard ook bij flesvoeding. Je nek en schouders worden ontlast waardoor je kindje ontspannen kan drinken. Dit vermindert darmkrampjes en reflux.

Zachte hoes

De Snoozzz Voedingskussenhoes is gemaakt van zachte stoffen in verschillende combinaties. Dankzij de mooi weggewerkte rits is de voedingskussenhoes gemakkelijk afneembaar. De voedingskussenhoes kan je wassen in de wasmachine op 40 graden. Wil je een extra hoes of een keer een andere print of stof? Dat kan, de voedingskussenhoezen zijn ook los verkrijgbaar in verschillende designs en stoffen. Alle Snoozzz voedingskussen hoezen hebben dezelfde afmeting 185 x 35 cm.

snoozzz voedingskussen vulling
snoozzz voedingskussen formaat

Duurzame verpakking

Het Soozzz voedingskussen zit verpakt in een stevige plastic opbergtas gemaakt van recylclebaar plastic. Deze is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De handvatten aan de bovenzijde zorgen voor een goede grip. Ook is de opbergtas volledig afsluitbaar met een rits.Gebruik je de tas niet meer? Lever hem in bij de kringloopwinkel en geef de tas een tweede kans. (handig om kleding of andere spullen in op te bergen).