Anti reflux kussen

Het Anti reflux kussen is gemaakt van ventilerend koudschuim, speciaal ontwikkeld voor baby’s.  De helling is 15 graden, dit zorgt voor optimale ondersteuning en geeft verlichting bij reflux en verkoudheid. De zachte hoes is gemakkelijk afneembaar en wasbaar op 60 graden. Geschikt voor een ledikant van 60 cm breed.

29.50

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Goede deals

Gratis retourneren

Binnen 24 uur verzonden

Betere slaaphouding

Heeft je baby last van reflux, spugen of verkoudheid? Dan biedt het Snoozzz anti reflux kussen verlichting. Het anti reflux kussen zorgt voor een natuurlijke helling in bed. Dit vermindert het terugstromen van de maaginhoud naar de slokdarm, wat heel vervelend en pijnlijk kan zijn voor je baby.

anti reflux kussen
anti reflux kussen label

Comfort en hygiënisch

Het anti reflux kussen is gemaakt van de beste kwaliteit koudschuim, het ventileert perfect en geeft de juiste ondersteuning wat belangrijk is voor een goede ontwikkeling van de wervelkolom.
De zachte, luchtdoorlatende hoes is voorzien van een speciale veilige behandeling tegen de groei van huisstofmijt, bacteriën en schimmels.

Gemakkelijk te gebruiken

Ongelukjes geen probleem, de hoes kan je wassen in de wasmachine op 60 graden
Je kan het Snoozzz anti reflux kussen op of onder het hoofdeinde van het matras plaatsen.
Om ervoor te zorgen dat je kindje niet naar beneden glijdt onder het beddengoed, kan je de Snoozzz Slaapwikkel gebruiken. Deze zorgt ervoor dat je kindje op de plek blijft liggen en niet naar beneden kan glijden of kan omrollen.

anti reflux kussen formaten
anti reflux kussen2

Geadviseerd door artsen

Wanneer je baby slaapt op het Snoozzz anti reflux kussen heeft je kindje minder last van de reflux en spugen. Het anti reflux kussen, ook wel hellend kussen genoemd, brengt ook verlichting bij verkoudheid, infecties van de luchtwegen of oorontsteking en wordt geadviseerd door artsen.