Wil je je baby vastleggen in bed maar weet je niet of dit veilig is? Lees dan snel verder. Herken je dat? Je baby wil niet slapen op de rug, is heel bewegelijk in bed, rolt naar de buik maar kan niet terugrollen, glijdt onder de lakens in bed… Wat nu?! Je baby vastleggen in bed op een veilige manier geeft niet alleen jouw baby, maar ook jezelf rust. En dat slaapt een stuk prettiger, niet alleen voor je baby…. maar ook voor jou.

Laat je baby op de rug slapen

Baby’s slapen het veiligst op de rug. Leg je baby daarom altijd op de rug te slapen. De eerste twee weken is je baby nog niet zo bewegelijk en kan je je baby op de zij laten slapen. Na twee weken wordt dit afgeraden. Slapen op de buik wordt sterk afgeraden. Het risico op wiegendood is bij buikslapen ruim 8 keer hoger.

Wil je baby niet op de rug slapen?

Heb je een bewegelijke baby, vind je je baby soms dwars in het bedje? Of draait je baby naar de buik en ben je bang dat hij niet meer terug kan draaien? Of wil je kindje helemaal niet slapen en wil hij het liefste uit bed?

Herken je dit? Je hebt al van alles geprobeerd om je baby op de rug te laten slapen, maar niets helpt…. Probeer eens om je kindje vast te leggen in bed.

Je baby veilig vastleggen in bed, hoe doe je dat?

Er is één hulpmiddel, gemaakt van katoen, waarmee je je kindje veilig kan fixeren in bed. Dat is de Slaapwikkel. De slaapwikkel is 14 jaar geleden ontwikkeld, speciaal om baby’s veilig op de rug te laten slapen en geborgenheid te geven. De Slaapwikkel is genomineerd voor werelds veiligste slaaphulpmiddel voor baby’s en is uiteraard uitvoerig getest.

Wereldwijd slapen meer dan 400.000 baby’s veilig in de slaapwikkel.

De Snoozzz slaapwikkel is gemaakt van 100% stevig katoen en bestaat uit een matraswikkel en babywikkel. De matraswikkel, plaats je om het matras. Dankzij het verstelbare klittenband past deze altijd. Op de matraswikkel zit een pocket waarin je de babywikkel plaatst. Deze babywikkel sluit je om de romp van je baby met behulp van het klittenband. De Snoozzz slaapwikkel geeft geborgenheid, net als in de baarmoeder, en zorg ervoor dat je kindje niet kan omrollen, onder de dekens kan glijden of uit bed kan vallen.

Hoe kan ik mijn baby beter laten slapen?

Je baby heeft negen maanden veilig en geborgen in je buik gezeten en al die tijd de veilige omarming van de baarmoeder gevoeld. De Slaapwikkel geeft je baby dit warme, veilige en knusse gevoel, net als in de baarmoeder. Dit maakt de overgang van de baarmoeder naar slapen in het eigen bedje minder groot. Hierdoor slaapt je baby beter en rustiger en kan jij ook weer genieten van je welverdiende nachtrust.

Fabel: “Baby vastleggen in bed belemmert de ontwikkeling van mijn baby”

De slaapwikkel zorgt voor een betere slaap. Slaap is belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Ook huidcontact is in de eerste weken belangrijk voor je baby, omdat je baby nog niet veel kan zien vangen de handen en voeten een groot deel van deze belangrijke zintuig op. In de Slaapwikkel heeft je baby de benen en armen vrij. De Slaapwikkel stimuleert de ontwikkeling van je baby.

De Slaapwikkel, is zoals de naam het zegt, bedoelt voor het slapen. Leg je kindje niet in de Slaapwikkel wanneer je kindje niet hoeft te slapen.

Geadviseerd door artsen

De Slaapwikkel is 100% veilig en door een team van specialisten genomineerd voor het beste baby product. De Snoozzz Slaapwikkel is een veilig hulpmiddel om baby’s vast te leggen in bed en wordt geadviseerd door kinderartsen, kinderfysiotherapeuten en consument en veiligheid. Gemaakt van 100% katoen en vrij van schadelijke stoffen

Deel dit artikel

Uitvoerig getest op veiligheid en comfort.

Gratis verzenden vanaf € 50 in NL en BE.

Duurzame producten van premium kwaliteit.

Voor 22:00 besteld binnen twee dagen in huis.

Meld je nu aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze handige tips, trucs en aanbiedingen rechtstreeks in je inbox!