Wil je een babyshower cadeau kopen, maar weet je echt niet wat jij wilt geven voor de baby of de kersverse moeder? Het kan heel lastig zijn om een leuk cadeautje uit te zoeken. Op de eerste plaats is er gewoon heel veel beschikbaar om uit te kiezen en daarnaast wil je ook niet met iets aankomen wat een ander ook al geeft. Dit maakt de keuze nog lastiger. Bij Snoozzz kun je een leuk babyshower cadeau kopen waar je iemand echt heel blij mee maakt. Wij geven je graag 10 ideeën ter inspiratie.

1. Multifunctionele hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn eigenlijk gewoon onmisbaar, vooral omdat je ze voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. De baby kan na het badderen lekker in een hydrofiele doek gewikkeld worden. De hydrofiele doeken zijn goed ademend en nemen veel vocht op, waardoor het een fijne manier is om van het badje bij te komen. Daarnaast zijn de grote doeken ook ideaal om de baby gewoon lekker in te kunnen wikkelen, waardoor de baby zich veilig en geborgen voelt.

2. Een babyshower cadeau kopen voor later

Met ‘later’ bedoelen we natuurlijk niet over een paar jaar. Je kunt een babyshower cadeau kopen waar de baby nu misschien nog niet veel mee kan doen, maar over relatief korte tijd wel. Het voordeel hiervan is natuurlijk vooral dat de kans heel klein is dat iemand anders het ook koopt, waardoor je echt met iets unieks aan komt. Kies bijvoorbeeld voor een leuk en leerzaam speelkleed voor de baby.

3. Een heerlijk zachte badcape voor de baby

De ene baby kan optimaal ontspannen in een badje, terwijl de andere baby het toch nog wel een beetje eng vindt. In alle gevallen is het voor de baby fijn om na een moment in bad rustig en ontspannen bij te kunnen komen van de beleving. Je kunt bij ons een heerlijk zachte badcape voor de baby kopen. Deze badcape voelt aangenaam warm en zacht aan op de huid, waardoor de baby makkelijk ontspant. De badcape is optimaal absorberend.

4. Een babyshower cadeau kopen voor mama

Wil je een babyshower cadeau kopen, dan denk je in de meeste gevallen aan een leuk cadeautje voor de baby. Waarom koop je geen leuk cadeau voor de kersverse moeder? Er zijn tal van kraamcadeaus waar een kersverse moeder echt heel blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan de Tas Organizer, welke iedere handtas eenvoudig en snel kan omvormen tot een praktische luiertas.

5. Ontspanning voor baby én moeder

Je kunt zeker ook denken aan een leuk cadeau waar zowel de baby als de moeder heel veel plezier en vooral comfort van hebben. Geef een voedingskussen cadeau! Ons voedingskussen is ideaal om elke voedmoment comfortabeler en meer ontspannen te maken voor zowel de baby als de moeder. Daarnaast is het kussen multifunctioneel, waardoor er echt veel gebruik van gemaakt kan worden.

6. Een babyshower cadeau kopen voor langere tijd gebruik

Wat we vaak zien is dat er tijdens een babyshower veel kleding gegeven wordt, zoals rompertjes, sokjes en schattige pyjamaatjes. Natuurlijk is het heerlijk om een goed gevulde kledingkast te hebben voor de baby, maar de baby groeit er over het algemeen wel snel uit. Wil jij een babyshower cadeau kopen waar de baby langer plezier van heeft? Denk dan bijvoorbeeld aan een slaapwikkel. Deze zorgt ervoor dat de baby zich veilig voelt in de slaap en voorkomt dat de baby in een verkeerde houding kan rollen. Hierdoor biedt het ook geruststelling aan de ouders. De slaapwikkel kan gebruikt worden tot de leeftijd van ongeveer 2 jaar.

7. Een heerlijk Snoozzz-moment voor de baby

Baby’s houden van lekker snoezen. Het liefst hebben zij dan iets vast dat lekker zacht aanvoelt. Daarom zien we ook vaak dat baby’s gehecht raken aan een knuffeltje of een doekje. Je kunt bij ons een heerlijk zacht speendoekje kopen, dat voorzien is van een speenkoord en gemaakt is van sterk en zacht teddy. Daarmee geef je heerlijke Snoozzz-momenten cadeau.

8. Een zachte deken voor de baby

Eigenlijk is ook een goede deken voor de baby onmisbaar. De baby kan zowel thuis als onderweg genieten van een lekker zachte babydeken van teddy met hydrofiel katoen. Deze fijne deken kan worden gebruikt als speelkleed of knuffelkleed, waar biedt eigenlijk in elke situatie optimaal comfort aan de baby.

9. Een praktisch babyshower cadeau kopen

We noemden eerder al even de tas organizer, die kan worden gebruikt om van een gewone handtas eenvoudig een luiertas te maken. Wil jij niet alleen de organizer kopen, maar gewoon het complete plaatje? Dat kan! Je kunt bij ons dan de complete luiertas bestellen, dus een moderne handtas inclusief de handige organizer. Ideaal voor elke kersverse moeder!

10. Een praktisch cadeau kopen voor de baby

Je kunt natuurlijk niet alleen een praktisch babyshower cadeau kopen voor de moeder. Je kunt ook een praktisch cadeau kopen voor de baby. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een fijn refluxkussen. Dit kussen heeft een helling die ervoor zorgt dat refluxklachten afnemen of zelfs verdwijnen. Daarnaast biedt dit kussen ook voordelen als de baby verkouden is. Goed om te hebben!

Direct een mooi babyshower cadeau kopen

We hopen natuurlijk dat we je hebben geïnspireerd en dat jij nu precies weet wat jij wilt gaan kopen voor de baby en / of de moeder. Wil je bij ons een leuk babyshower cadeau kopen, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag!